Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Υεμένη: Σε καταστροφή οδηγήθηκε επίθεση του σαουδαραβικού Στρατού


Καταστροφική έμελλε να είναι για τις σαουδαραβικές δυνάμεις η επίθεση που πραγματοποίησαν για την ανακατάληψη πόλης η οποία βρίσκεται στην περιοχή Najran κοντά στα σύνορα με την Σ. Αραβία, ύστερα από την απώλειά της από τους αντάρτες Χούθι πριν από μερικούς μήνες.

Παρά το γεγονός ότι η επίθεση είχε σχεδιαστεί προσεκτικά και βάσει πληροφοριών και αναγνώρισης του εδάφους από αεροσκάφη της σαουδαραβικής Αεροπορίας γρήγορα οι δυναμεις του σαουδαραβικού Στρατού αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν κάτω από το βάρος της αντεπίθεσης που εξαπέλυσαν οι αντάρτες Χουθι.

Οι αντάρτες που υποστηρίζονται από το Ιράν έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο όπου φαίνονται οι δυνάμεις του Στρατού της Σ. Αραβίας να υποχωρούν προς την πλευρά των υψωμάτων Al-Sharfah που περιστοιχίζουν την πόλη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου