Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Σφοδρή τουρκική επίθεση με Αεροπορία και πυροβολικό κατά των Κούρδων στη ΝΑ Τουρκία και το Ιράκ


Μεγάλη τουρκική στρατιωτική επιχείρηση ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή Αγκρί γύρω από το βουνό Τεντουρέκ κατά του PKK.

Μαχητικά αεροσκάφη F-4 2020 και επιθετικά ελικόπτερα Τ-129 Αtak κτυπούν στόχους των Κούρδων μαχητών που έχουν εντοπιστεί σε ένα φαράγγι της περιοχής, κάνοντας χρήση βομβών καυσίμου.

Επίσης τουρκικά αυτοκινούμενα πυροβόλα Τ-155 Firtinaβάλλον εκρηκτικά βλήματα των 155 χλστ.

Η περιοχή γύρω από το φαράγγι έχει πολλές σπηλιές όπου βρίσκουν ασφαλές καταφύγιο οι Κούρδοι μαχητές, αλλά η ένταση των βομβαρδισμών ήταν τέτοια που μία μονάδα σκορπίστηκε στην περιοχή προκειμένου να μην καεί στο εσωτερικό των σπηλαίων.

Η επιχείρηση είχε την κωδική ονομασία «Επίθεση» και συνοδεύθηκε από προσβολή κουρδικών στόχων στην περιοχή Άσος (Asos) του βόρειου Ιράκ.

Βάσει της ανακοίνωσης του τουρκικού Γενικού Επιτελείου κτυπήθηκαν με επιτυχία 41 στόχοι, που ανήκουν στην αυτονομιστική τρομοκρατική οργάνωση και αποτελούνταν κυρίως από καταφύγια, αποθήκες, σήραγγες.Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη επέστρεψαν με ασφάλεια στην βάση τους, όπως αναφέρεται.

Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας επιβεβαίωσαν σήμερα ότι σκότωσαν περισσότερους από 80 «τρομοκράτες» στις αεροπορικές επιδρομές που διεξήγαγαν τη Δευτέρα στο βόρειο Ιράκ εναντίον θέσεων Κούρδων ανταρτών του PKK.

«Περισσότεροι από 80 τρομοκράτες εξουδετερώθηκαν και πολλοί τρομοκράτες τραυματίστηκαν. Μια αποθήκη πυρομαχικών, δύο στρατιωτικά οχήματα και καταφύγια του PKK καταστράφηκαν​» τονίζεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου