Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Πάνω από 3,5 εκ. ευρώ για την Rothschild μέχρι το τέλος του 2018 για «εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες»


Το μυστικό ταξίδι-εξπρές του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Παρίσι έναν περίπου χρόνο πριν έιχε προκαλέσει μεγάλο πολιτικό θόρυβο.Παρίσι.

Μετά το θόρυβο που είχε ξεσπάσει το πρωθυπουργικό γραφείο είχε δηλώσει ότι το ταξίδι αυτό αφορούσε συνάντηση με αξιωματούχους της Rothschild με θέμα την ετοιμασία για την επιστροφή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές.

Μάλιστα και η ίδια η Rothschild είχε ανακοινώσει ότι «Η Rothschild & Co επιβεβαιώνει πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση μαζί της στο Παρίσι στις 30 Ιανουαρίου 2017. Η Rothschild & Co δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο για το θέμα αυτό».

Ενα χρόνο μετά, στις 2 Φεβρουαρίου 2018, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης αποφάσισε την ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία Παροχής εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών οι οποίες θα ολοκληρωθούν τις 31 Δεκεμβρίου 2018 και για τις οποίες το ελληνικό Δημόσιο θα καταβάλει πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα κάθε φορά που θα εκδίδεται κρατικό ομόλογο ωρίμανσης 24 μηνών κατ’ ελάχιστο η Rothschild θα παίρνει άλλο 1,5 εκατ. € επιπλέον!

Επιπλέον 99.000 € θα πάρει η εταιρία από την δημοσίευση της απόφαση έως την 31/5/2018.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου