Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Οι Ρώσοι τουρίστες «ψηφίζουν» θάλασσα για τις διακοπές τους


Οι Ρώσοι τουρίστες πραγματοποίησαν εντός του 2017 14,3 εκατομμύρια ταξίδια σε δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα, όπως αναφέρει η Ένωση των ταξιδιωτικών γραφείων της Ρωσίας ΑΤΟΡ, επισημαίνοντας ότι τα ταξίδια τους αυτά σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 61,7% σε σχέση με το 2016.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΤΟΡ η αύξηση αυτή αντιστοιχεί στο 50% και πλέον (των 28,6 εκατομμυρίων) όλων των ταξιδιών που πραγματοποίησαν οι Ρώσοι στο εξωτερικό.

Η Ένωση των τουριστικών γραφείων διευκρινίζει ότι στο ποσοστό αυτό έχουν συμπεριληφθεί και τα ταξίδια που έχουν γίνει σε πλησιέστερες με την Ρωσία χώρες τα οποία δεν είχαν τουριστικούς προορισμούς (Φινλανδία, Κίνα, Πολωνία, χώρες της Βαλτικής). Αυτό σημαίνει ότι στις χώρες που διαθέτουν παραλίες αλλά βρίσκονται μακριά από την Ρωσία, ταξίδεψε το 77% όλων των τουριστών που επέλεξαν να ταξιδέψουν οι ρώσοι τουρίστες.


Το ένα τρίτο, δηλαδή το 32,8% όλων των τουριστικών ροών που επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους στις 20 πιο δημοφιλείς χώρες για τις παραλίες τους, στράφηκε στην Τουρκία. Συγκεκριμένα την επισκέφθηκαν 4,7 εκατομμύρια ρώσοι τουρίστες.

Δεύτερη πιο δημοφιλής χώρα ήταν η Ταϊλάνδη, την οποία επισκέφθηκαν πέρυσι 1,34 εκατομμύριο ρώσοι τουρίστες. Τρίτη πιο δημοφιλής χώρας ήταν η Ισπανία, την οποία επέλεξαν 1,14 εκατομμύριο ρώσοι τουρίστες, ενώ ακολουθούν η Ιταλία και η Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου