Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Διοικητής CENTCOM: «Η Ρωσία παίζει το ρόλο του εμπρηστή και του πυροσβέστη ταυτόχρονα στη Συρία»


Η Ρωσία διαδραματίζει έναν αποσταθεροποιητικό ρόλο στη Συρία και δρα «και ως εμπρηστής και πυροσβέστης» δήλωσε ο στρατηγός Τζόζεφ Βότελ, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στη Μέση Ανατολή (Centcom), καθώς κατέρρευσε η πεντάωρη εκεχειρία που διέταξε η Μόσχα στο θύλακα της Ανατολικής Γούτας.

«Διπλωματικά και στρατιωτικά, η Μόσχα παίζει το ρόλο του εμπρηστή και του πυροσβέστη, πυροδοτεί εντάσεις ανάμεσα σε όλες τις πλευρές στη Συρία και έπειτα κάνει το διαιτητή για να λύσει τις διαφορές, επιχειρώντας να υπονομεύσει και να αποδυναμώσει τις διαπραγματευτικές θέσεις κάθε πλευράς», τόνισε ο Βότελ, σε ακρόασή του στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Αμερικάνος στρατηγός υποστήριξε ότι η Ρωσία απέτυχε να συγκρατήσει τον σύμμαχό της, το συριακό καθεστώς.


«Πιστεύω ότι η Ρωσία είτε πρέπει να παραδεχθεί την ανικανότητά της, ή ότι δεν θέλει να διαδραματίσει έναν ρόλο για τον τερματισμό του συριακού πολέμου. Πιστεύω ότι ο ρόλος τους είναι εξαιρετικά αποσταθεροποιητικός αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου