Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Τούρκος αντιπρόεδρος: Ποινική έρευνα για διενέργεια κατασκοπείας από τους Έλληνες στρατιωτικούς!


Την διεξαγωγή ποινικής έρευνας για κατασκοπεία εκ μέρους των δύο Ελλήνων αιχμαλώτων, έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος του υπουργικού  συμβουλίου στην Άγκυρα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να δυναμιτίσει ακόμη πιο πολύ το τεταμένο περιβάλλον στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Η απόφαση για την δίωξη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών φαίνεται πως ελήφθη κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου με την ανακοίνωση να την κάνει ο Τούρκος αντιπρόεδρος και κυβερνητικός εκπρόσωπος. 

Ο Μπεκίρ Μποζντάγ, μιλώντας σε δημοσιογράφους αναφορικά με το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είπε  ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα ενδεχόμενης ανταλλαγής τους με κάποιον ή κάποιους από τους πραξικοπηματίες που συνελήφθησαν στην Ελλάδα.

Σημείωσε δε  ότι οι δύο στρατιώτες της Ελλάδας έχουν υποβληθεί σε ποινική έρευνα για στρατιωτική κατασκοπεία, προσθέτοντας ότι η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών, με τους Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα, μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος είναι δύο ξεχωριστά πράγματα και καμία κυβέρνηση δεν έχει υποβάλλει σχετικό αίτημα για ανταλλαγή.

Σημασία έχει όπως έχουμε τονίσει κατ΄ επανάλληψη ότι η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών θα τραβήξει πολύ σε βάθος χρόνου.

Και για να δώσουμε ένα ακόμη παράδειγμα του πόσο επιπόλαια και χωρίς καμία σοβαρότητα βλέπει η κυβέρνηση το όλο θέμα αρκεί να θυμίσουμε τι είχε πει ο ΑΝΥΕΘΑ Φ.Κουβέλης στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θ. Παφίλη μόλις στις 2 Μαρτίου: Τον είχε διαβεβαιώσει ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου