Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΟΗΕ: Κατάρρευση της πυρηνικής συμφωνίας του Ιράν θα ήταν μεγάλη απώλεια


Οποιαδήποτε κατάρρευση της πυρηνικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε το 2015 ανάμεσα στο Ιράν και τις μεγάλες δυνάμεις θα ήταν «μεγάλη απώλεια», δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τα πυρηνικά που εποπτεύει τη συμφωνία, σε μια έμμεση αναφορά στην απειλή των ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη συμφωνία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να αποχωρήσει από τη συμφωνία εκτός εάν το Κογκρέσο και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι βοηθήσουν να «διορθωθεί» με μια επόμενη συμφωνία.

Ο επικεφαλής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας Γιουκίγια Αμάνο, η υπηρεσία του οποίου παρακολουθεί τη συμμόρφωση του Ιράν με τους περιορισμούς στην αμφιλεγόμενη πυρηνική δραστηριότητά του που προβλέπει η συμφωνία, την έχει αποκαλέσει «καθαρό κέρδος» για την επαλήθευση των πυρηνικών, καθώς έχει δώσει στην IAEA μια πιο λεπτομερή εποπτεία του Ιράν.

Ωστόσο σε ομιλία του σήμερα σε μια τριμηνιαία συνάντηση του Συμβουλίου Διοικητών της IAEA, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο η συμφωνία, επισήμως γνωστή ως Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης (JCPOA), να καταρρεύσει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου