Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Ο Ρ.Τ. Ερντογάν κυνηγάει τους Κούρδους – Στη φυλακή η ανιψιά του Α. Οτσαλάν


Σε φυλάκιση δυόμισι ετών καταδικάστηκε από τουρκικό δικαστήριο, η βουλευτής του κύριου φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας και ανιψιά του ιστορικού ηγέτη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).

Η Ντιλέκ Οτσαλάν, βουλευτής του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών (HDP) και ανιψιά του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, καταδικάσθηκε από δικαστήριο της Σανλιούρφα (νοτιοανατολική Τουρκία) σε φυλάκιση δύο ετών και έξι μηνών για «τρομοκρατική προπαγάνδα», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο εισαγγελέας είχε ζητήσει να επιβληθεί ποινή φυλάκισης πέντε ετών σε βάρος της βουλευτού, που κατηγορείται ότι το 2016 «νομιμοποίησε» τις ενέργειες του PKK και ότι έκανε «προπαγάνδα» στη διάρκεια της κηδείας ενός μέλους της οργάνωσης αυτής, που θεωρείται «τρομοκρατική» από την Άγκυρα.

Η καταδίκη της Οτσαλάν ανακοινώνεται την ώρα που εντείνεται η πίεση στους φιλοκουρδικούς κύκλους μετά την επίθεση που εξαπέλυσε η Άγκυρα τον περασμένο μήνα εναντίον κουρδικής πολιτοφυλακής στη βορειοδυτική Συρία.

Οι τουρκικές αρχές κατηγορούν το HDP ότι είναι η πολιτική βιτρίνα του PKK, το οποίο θεωρείται «τρομοκρατική οργάνωση» και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ. Εννέα βουλευτές του HDP βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη φυλακή, σύμφωνα με το κόμμα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου