Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Έτοιμη να διαμεσολαβήσει μεταξύ Μόσχας και ΕΕ για την υπόθεση Σκριπάλ δηλώνει η Αυστρία


Η Αυστρία είναι έτοιμη, αν της ζητηθεί, να διαμεσολαβήσει μεταξύ της Ρωσίας και της ΕΕ στην αντιπαράθεση που έχουν με αφορμή την υπόθεση Σκριπάλ, δήλωσε χθες Τετάρτη η Καρίν Νέισλ, η υπουργός Εξωτερικών της χώρας.

Περισσότερες από 25 χώρες, ανάμεσά τους και πολλές χώρες της ΕΕ, συμφώνησαν στις αρχές της εβδομάδας να απελάσουν ρώσους διπλωμάτες σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη Βρετανία αφού η τελευταία κατηγόρησε τη Μόσχα για την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα εις βάρος του ρώσου πρώην κατασκόπου και της κόρης του Γιούλια, κάτι το οποίο η Ρωσία αρνείται κατηγορηματικά.

Η Νέισλ, η χώρα της οποίας δεν ακολούθησε το παράδειγμα αυτό, είπε σε εκπομπή του αυστριακού τηλεοπτικού σταθμού ORF ότι είναι σημαντικό να μείνουν ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας.

Η αυστριακή ΥΠΕΞ τόνισε ότι μια ευκαιρία για διαμεσολάβηση θα προκύψει στις 13 Ιουνίου όταν ο καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς θα μεταβεί στο Λονδίνο για συνομιλίες με την βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου