Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018

Σε επιφυλακή οι ισραηλινές ΕΔ για ιρανική επίθεση στα σύνορα


Όπως αναφέρει η ισραηλινή Jerusalem Post «το Ισραήλ προετοιμάζεται για ιρανική επίθεση στα σύνορά του από τους Φρουρούς της Επανάστασης ως απάντηση της φερόμενης ισραηλινής επίθεσης κατά συριακού αεροδρομίου στις 9 Απριλίου που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο επτά Ιρανών».

Το Ισραήλ πιστεύει πως η επίθεση θα εκδηλωθεί με τη μορφή πλήγματος από κατευθυνόμενο πύραυλο ή οπλισμένων drones που θα προέρχονται από την Συρία με ευθύνη των ίδιων των Φρουρών της Επανάστασης υπό τη διοίκηση του επικεφαλής της Δύναμης Quds υποστράτηγου Σολεϊμανί.

«Το Ισραήλ θα αντιδράσει ισχυρά σε κάθε ιρανική δράση από την Συρία», δήλωσε πηγή των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων. Αεροφωτογραφίες των ιρανικών βάσεων στην Συρία που δημοσιοποιήθηκαν δείχνουν πως η Τεχεράνη επεκτείνει την στρατιωτική συνεργασία με το καθεστώς Άσαντ υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της αεροπορίας της Δύναμης Quds ταξίαρχου Amir Ali Hajizadeh.

Ισραηλινές πηγές αναφέρουν ότι οι αεροπορικές εταιρείες Simorgh Air και Pouya Cargo Air χρησιμοποιούνται από τους Φρουρούς της Επανάστασης ως κάλυψη για μεταφορά ανδρών και οπλισμού στην Συρία προς ενίσχυση της θέσης της Τεχεράνης εκεί.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες οι Φρουροί της Επανάστασης έχουν δημιουργήσει πολλές βάσεις στην Συρία, περιλαμβανομένης μιας στην Ντέιρ αλ Ζορ όπου μεταγωγικά Ilyushin μεταφέρουν όπλα από το Ιράν. Οι φωτογραφίες δείχνουν πέντε βάσεις των Φρουρών, την Τ4, αυτή στο Χαλέπι, στην Ντέιρ αλ Ζορ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού και μια ακόμα νότια της συριακής πρωτεύουσας.

Η Τεχεράνη φαίνεται πως μεταφέρει πυραύλους εδάφους-εδάφους και drones στην Συρία με πρόσχημα τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι φωτογραφίες δημοσιοποιούνται κοντά στην Ημέρα του Στρατού στο Ιράν και την 70η επέτειο της ανεξαρτησίας του Ισραήλ

Η ένταση έχει ανέβει κατακόρυφα μετά και κατάρριψη οπλισμένου ιρανικού drone από τους Ισραηλινούς. Ήταν η πρώτη φορά που το Ιράν επιχείρησε άμεσα και όχι μέσω «αντιπροσώπων» κατά του Ισραήλ, ενώ η ισραηλινή επίθεση στη βάση Τ4 ήταν η πρώτη κατά ενεργού ιρανικού στόχου – εγκαταστάσεων και προσωπικού.

Μετά την ισραηλινή επίθεση ο κορυφαίος σύμβουλος του Ιρανού ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη, ο Αλί Ακμπάρ Βελαγιατί απείλησε το Ισραήλ λέγοντας πως πρέπει να αναμένει ισχυρή απάντηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου