Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΕΚΤ: Αποσύρει τους κανόνες για τα ισχύοντα «κόκκινα» δάνεια των τραπεζών μετά από πολιτικές αντιδράσεις


Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις πολιτικές αντιδράσεις, που δημιουργήθηκαν, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα εξετάζει το ενδεχόμενο απόσυρσης των σχεδιαζόμενων κανόνων, που θα υποχρέωναν τις τράπεζες να σχηματίζουν μεγαλύτερες προβλέψεις για το απόθεμα των «κόκκινων» δανείων τους.

Οι κατευθυντήριες γραμμές, που αναμένονταν τον Μάρτιο, είχαν παρουσιασθεί ως βασικός πυλώνας του σχεδίου της ΕΚΤ για τη μείωση των κόκκινων δανείων, ύψους 759 δισ. ευρώ, που επιβαρύνουν τις τράπεζες της Ευρωζώνης, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιταλία.

Η ΕΚΤ εξετάζει τώρα, αν είναι αναγκαίες νέες πολιτικές αναφορικά με τα υφιστάμενα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, «ανάλογα με την πρόοδο που έχει γίνει από κάθε τράπεζα», ανέφερε εκπρόσωπος της κεντρικής τράπεζας. Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμα και ότι τα επόμενα βήματα συνεχίζουν να αξιολογούνται. Πηγές της ΕΚΤ δήλωσαν στο Reuters ότι αν εγκαταλειφθούν οι κανόνες, οι εποπτικές Αρχές θα συνεχίσουν την άσκηση πίεσης σε προβληματικές τράπεζες, κάνοντας χρήση των υφιστάμενων αρμοδιοτήτων τους.

Το Συμβούλιο του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού της ΕΚΤ (SSM) θα συζητήσει το θέμα σε συνεδρίαση τον επόμενο μήνα, με την τελική απόφαση να αναμένεται τον Ιούνιο, δήλωσε μία από τις πηγές.

Μία άλλη δέσμη κατευθυντήριων γραμμών της ΕΚΤ, που αφορά τα δάνεια που θα γίνουν «κόκκινα» στο μέλλον, συνάντησε αντιδράσεις από αρκετά μέλη της Ευρωβουλής, ιδιαίτερα από την Ιταλία, καθώς και από λομπίστες. Οι κατευθύνσεις αυτές δίνουν στις τράπεζες επτά χρόνια για να σχηματίσουν προβλέψεις για τα νέα ενυπόθηκα κόκκινα δάνεια και δύο χρόνια για τα δάνεια χωρίς ενέχυρα. Το αρχικό σχέδιο της ΕΚΤ προέβλεπε την εφαρμογή ανάλογων κατευθυντήριων γραμμών και για το απόθεμα των υφιστάμενων κόκκινων δανείων, αλλά αυτό φαίνεται όλο και περισσότερο απίθανο, δήλωσαν πηγές της ΕΚΤ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters
Πηγή2

6 σχόλια:

 1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Εις το όνομα του πατρός και του υιού και του Αγίου Πνεύματος και της Υπεραγίας Θεοτόκου μητέρας του Θεού Μαρίας.
  Επιστολή προς την εκκλησία της Ελλάδος που έχουν στα χέρια τους την εξουσία και την βασιλεία της φωτογραφίας αυτής.
  Κύριοι μην πλανάστε και αν έχετε το βασίλειο σας ο καθένας εδώ στη Γη εν ονόματι του Ιησού Χριστού.
  Όλοι γνωρίζουμε πως ούτε μάγοι, ούτε πόρνοι ,ούτε ψεύτες, ούτε συκοφάντες ούτε κίναιδοι... δεν είναι αναγνωρισμένοι από την εκκλησία του Ιησού Χριστού στη γη ως του σώματός του λαού πνεύμα.
  Εμείς οι διαμαρτυρόμενοι εκκλησία του Αγίου Άθωνα της βασιλεύουσας Ορθοδοξίας ιερομόναχοι των Ελλήνων ...δεν είναι εγκριμένοι οι νόμοι σας... μετά την αφαίρεση της Αγίας Τριάδος από το Σύνταγμα των βαπτισμένων χριστιανών.
  Σας ελέγχουμε δια την σιωπήν σας και διά την αναισθησία σας εις στο έγκλημα που τελείται εδώ στη γη των Ελλήνων Αγίων παιδιών του Θεού.

  Την πόρνη ο Θεός συγχώρεσε, μα την μετανοημένη.
  Και άφησε ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών...
  Εσείς οφείλετε στην εκκλησία μου εις στο σώμα μου... ή στα κλήματα μου... λέγει η Φωνή μου στην καρδιά του σώματος του λαού.

  Άγιος εστί να είσαι το γάργαρο νερό του παραδείσου, αυτό που εσείς κλέβετε από τα χείλη των μικρών παιδιών και τα ποτίζετε ξύδι και χολή.

  Συγχωρεμένα τα πάντα ό,τι και να κάνετε διότι αγάπη είναι ο Θεός.. και συγχωρός.
  Μα υπάρχει μία αμαρτία που δεν συγχωρείται με τίποτα.
  Την παιδεραστία και την βλασφημία της Παναγίας μητέρας του Θεού.

  Καλύτερα να δέσετε μία μυλόπετρα στο λαιμό σας και να πέσετε στη θάλασσα να πνιγείτε εσείς που ευλογήσατε την κορώνα του βασιλιά της Βουλής των Ελλήνων να αφαιρέσει το στέμμα από τον υιό του Θεού τη βασιλεία για να είστε εσείς ο καθένας σας από μόνος του βασιλιάς.
  Εσείς που μέσα στα Άγια τοις αγίοις εμάς των Ελλήνων Ορθοδόξων χριστιανών ονομάζετε το Κοράνι και πως ένας είναι ο Θεός αυτός του πνεύματος του Πέτρου Πάπα Σατανά και του νταβατζή βαρθολομαίου Ιμάμη την καρδιά να κοινωνούν τα άχραντα μυστήρια... Στο πνεύμα πως η γυναίκα ποτέ δεν αναστήθηκε αλλά κράτησε τον Χριστό μέσα στην κόλασή του.
  Εσείς που ούτε δεύτερο μανδύα πρέπει να έχετε μετανοείτε και χαρίστε τα του λαού στον λαό, πριν το κάνει αυτό ο ίδιος ο Χριστός.
  Μπροστά στα μάτια των ανθρώπων....και των γυναικών που δολοφονήθηκαν από τους νόμους της Σαρία και τα μάτια των αγνών μικρών αγγέλων που είχαν γεννηθεί στη γη και υπηρετούν τον βασιλέα των βασιλέων με αυτόν που έχει την πύρινη Ρομφαία εδώ στη Γη,
  μετανοείτε και εφαρμόστε τον νόμο εδώ και τώρα.

  Τώρα που έρχονται οι ουράνιες δυνάμεις του Ιησού Χριστού μαζί με τον Χριστό τους μπροστάρη θέλω να δω πόσο περήφανος θα είναι για τον ελληνικό μας τον στρατό.


  Τάδε έφη Ιωάννης βασιλεύς των Αγίων Πατέρων και το μπάσταρδων παιδιών της εκκλησίας όλων των σχισμάτων και αιρέσεων των ομοφυλοφίλων παιδεραστών δεσποτάδων που η ευχή τους είναι φωτιά των Σοδόμων στων Ελλήνων τη γη.

  Θέλετε να δείτε άπιστοι για να πιστέψετε...
  Πιστέψτε με...θα δείτε φωτιές από τον ουρανό να πέφτει επάνω στα κεφάλια σας.

  Ευαγγέλιο του Ιωάννου..... γραμμένο τυπωμένο εν έτι 0987654321-123456789.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. https://katohika.gr/gn-blog/otan-i-mlaki-paei-synnefo/

  Ο 26χρονος που σκότωσε τον βιαστή «πατέρα» προφυλακίστηκε. Ο πατέρας που βίαζε τις κόρες του και τις κατσίκες στον Έβρο, ελεύθερος!!! Οι δύο αλβανές π@υτανες που πέταξαν τα παιδιά τους ελεύθερες!!!-(αυτές που σκότωσαν τα νεογέννητα). Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα που κάνει γιορτή το έγκλημα!! Είσαι εγκληματίας ανώμαλος και παρείσακτος;
  Έλα στο Ελλαδιστάν να περάσεις καλά!!

  Οτιδήποτε ξεφτυλιζει την Ελλάδα είναι αποδεκτό!
  Αν πας κόντρα στη ξεφτίλα τιμωρείσαι!!!

  ***

  Αυτοί που σε βάπτισαν ότι είσαι ο Χριστός σε τύφλωσαν εν συνείδηση και σε φώτισαν πως ο Χριστός είναι ένα άλλο εγώ από εσένα, λέγοντάς σου … εσύ είσαι ο αμαρτωλός και όλοι οι άλλοι οι κακοί. Κι έτσι πίστεψε τυφλός Θεός ο άνθρωπος πως ό,τι αγαπά πεθαίνει… αυτό να πιστεύει και αυτό να γίνεται. Και την φύση Θεό Άνθρωπο στο εγώ του δεν βλέπει κανείς Χριστό αλλά αντί της ζωής τον αθάνατο ζωντανό θάνατο.

  https://www.youtube.com/watch?v=uZXb0ALYWjY

  SOCRATESNIOS

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Abha Transport Company شركة نقل اثاث بابها
  would like to deal with Abha Transport company feel with her reassurance on your furniture and your luggage and ensure that you transport your luggage safely and peacefully,


  شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة

  شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة

  Introduction of Hafr Al-Batin Cleaning Company: Cleanliness of the faith, and recommended us Almighty cleanliness in ... Hafr Al-Batin Cleaning Company offers service in Hafr Al-Batin and all surrounding areas, .... Transport company transfer Dawadmi شركة تنظيف بحفر الباطن

  شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
  شركة تنظيف بحفر الباطن

  شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة

  شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة
  Want the best furniture move her door Hahi شركة نقل اثاث بابها

  Due to the level of quality provided by our company almaher Company شركة تنظيف بحفر الباطن
  cleaning and cleaning services of air conditioning and sewage and insect control on all household services that we doشركة تنظيف بحفر الباطن
  and taking our prices suitable for all segments of society, has become the best and most important company in the field of cleaning. شركة تنظيف بحفر الباطن
  In order to maintain our success and progress, the company strives to continue along the same lines, through continuous development and the constant pursuit of following all that is best for the masters of customers. شركة تنظيف بحفر الباطن
  So, never hesitate our dear customer to contact us if you want daily, weekly or monthly cleaning for your home, your garden or your company, شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
  or even want any kind of cleaning services, we will promptly meet your request with perfect quality and low cost .

  ΑπάντησηΔιαγραφή