Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ρευστοποίηση χρυσού από τη Βενεζουέλα - Στο ίδιο μονοπάτι και η Τουρκία


Βενεζουέλα και Τουρκία είναι δύο χώρες, οι οποίες απέσυραν όλα τα αποθέματα χρυσού, που διέθεταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα επανέφεραν στα εδάφη τους. Τώρα, αυτές οι δύο χώρες είναι έτοιμες, να προχωρήσουν στη ρευστοποίηση όλου αυτού του χρυσού.

Η Βενεζουέλα, η Γερμανία, η Αυστρία και οι Κάτω Χώρες είναι μερικές από τις 11 χώρες που επαναπάτρισαν σημαντικό μέρος από τα αποθέματα χρυσού τους που φύλαγαν στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες τα τελευταία χρόνια.

Πρόσφατα ανακοίνωσε και η Τουρκία ότι αποφάσισε να επαναπατρίσει όλα το χρυσό που αποθηκεύει στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (FED).


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΔΝΤ, τα αποθέματα χρυσού της Τουρκίας υπολογίζονται σε 591 τόνους, αξίας μόλις πάνω από 23 δισ. δολάρια. 

Η Τουρκία βρίσκεται στην 11η θέση ανάμεσα στις χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα, πίσω από τις Κάτω Χώρες και μπροστά από την Ινδία. 

Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να προβληματίζει την Τουρκία είναι το τι έγινε και συνεχίζει σε μια άλλη χώρα η οποία αποφάσισε να επαναπατρίσει όλα τα αποθέματά της σε χρυσό και η οποία ήταν και συνεχίζει να είναι σε ανοιχτή κόντρα με τις ΗΠΑ. 

Ο τότε πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες είπε ότι το έκανε για τους πολίτες της χώρας του, ωστόσο λίγο αργότερα απεβίωσε και δεν υπήρχε τρόπος να εκτιμηθούν οι πραγματικές του προθέσεις.

Το πρόβλημα είναι αυτό που συνέβη αργότερα. Τα αποθέματα της Βενεζουέλας σε χρυσό τώρα μειώνονται με ραγδαίο ρυθμό. Το Σεπτέμβριο του 2011, η Βενεζουέλα είχε 21,269 δισ. δολάρια σε αποθέματα χρυσού. 

Μετά από μια "έκρηξη" πωλήσεων χρυσού στην Ελβετία για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών της σε ομόλογα και κουπόνια στις αρχές του 2016, τα αποθέματα χρυσού της Βενεζουέλας έχουν μειωθεί στα 7,7 δισ. δολάρια μέχρι τον Νοέμβριο του 2017. 

Τους τελευταίους δύο μήνες του 2017, η Βενεζουέλα απώλεσε ακόμα 1,1 δισ. δολάρια σε χρυσό και ανέφερε ότι τα αποθέματά της σε ανέρχονταν σε 6,6 δισ. δολάρια στις 31 Δεκεμβρίου του 2017. 

Τον Ιανουάριο του 2018, τα αποθέματα χρυσού της Βενεζουέλας υποχώρησαν ακόμα κατά 500 εκατ. δολάρια. 

Με λίγα λόγια, η Βενεζουέλα απώλεσε 1,6 δισ. δολάρια από τα αποθέματα χρυσού σε τρεις μήνες είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η πτώση των αποθεμάτων χρυσού της Βενεζουέλας έλαβε χώρα χωρίς να πληρώσει κάποιο από τα ομόλογά της που ωρίμαζαν.

Με τον τρέχοντα ρυθμό πωλήσεων, η Βενεζουέλα θα ξεμείνει από χρυσό μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2019. Σύντομα ο φτωχότερος σοσιαλιστικός παράδεισος στον κόσμο δεν θα έχει ούτε χρυσό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσει το τελικό στάδιο της κοινωνικής κατάρρευσης της Βενεζουέλας. 

Η τραγική εμπειρία της Βενεζουέλας με το φυσικό χρυσό της που θα μετατραπεί σε χάρτινα χρήματα, ώστε η Βενεζουέλα να αποπληρώσει μέρος των χρεών, θα είναι ένα μάθημα για τον λαό της Τουρκίας. 

Αν ο Ερντογάν τυχόν ακολουθήσει τα βήματα του Μαδούρο, οι 591 τόνοι χρυσού της Τουρκίας αλλά και το "ρευστό" που θα προκύψει από αυτούς θα έχουν την τύχη με το χρυσό της Βενεζουέλας.

Πηγή

3 σχόλια:

 1. Why the transfer company Afesh Riyadh best transport companies in Riyadh
  Dear customer .. If you want to move your furniture, do not look very often Use our company transfer company in Riyadh because we guarantee you the best safety methods to be able to deliver your furniture safely to any other place. There are many exclusive advantages that you can not find all of them except when dealing with our company, the transfer of Afesh in Riyadh, including:

  Furniture transport companies in Riyadh rely on modern vehicles and transport vehicles
  Furniture transfer companies in Riyadh used vehicles manufactured for these purposes in order to ensure the safety of furniture on the one hand and the transfer of the largest amount of it on the other hand to save a lot of money, provided by the purity of furniture transfer.

  The management of furniture transfer company in Riyadh deals with the customer directly

  Transportation works are carried out under the supervision of the Administration to be fully responsible for the transport and packaging operations; to ensure the transfer of the entire furniture without any damage or loss.

  Planning to ensure quality work
  Our technicians work as a furniture transfer company in Riyadh according to specific steps and well considered by the specialists employed by the company. شركة نقل عفش بالخبر
  شركة نقل عفش بجدة
  شركة نقل عفش بالاحساء
  شركة نقل عفش بجازان
  شركة نقل عفش بالخرج

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Abha Transport Company شركة نقل اثاث بابها
  would like to deal with Abha Transport company feel with her reassurance on your furniture and your luggage and ensure that you transport your luggage safely and peacefully,


  شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة

  شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة

  Introduction of Hafr Al-Batin Cleaning Company: Cleanliness of the faith, and recommended us Almighty cleanliness in ... Hafr Al-Batin Cleaning Company offers service in Hafr Al-Batin and all surrounding areas, .... Transport company transfer Dawadmi شركة تنظيف بحفر الباطن

  شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
  شركة تنظيف بحفر الباطن

  شركه نقل اثاث بالمدينة المنورة

  شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة
  Want the best furniture move her door Hahi شركة نقل اثاث بابها

  Due to the level of quality provided by our company almaher Company شركة تنظيف بحفر الباطن
  cleaning and cleaning services of air conditioning and sewage and insect control on all household services that we doشركة تنظيف بحفر الباطن
  and taking our prices suitable for all segments of society, has become the best and most important company in the field of cleaning. شركة تنظيف بحفر الباطن
  In order to maintain our success and progress, the company strives to continue along the same lines, through continuous development and the constant pursuit of following all that is best for the masters of customers. شركة تنظيف بحفر الباطن
  So, never hesitate our dear customer to contact us if you want daily, weekly or monthly cleaning for your home, your garden or your company, شركة تسليك مجارى بالمدينة المنورة
  or even want any kind of cleaning services, we will promptly meet your request with perfect quality and low cost .

  ΑπάντησηΔιαγραφή