Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Η ισραηλινή Αεροπορία έπληξε συριακές δυνάμεις στο Γκολάν - Σε επιφυλακή Pantsir-S1 & Buk-M της συριακής Αεράμυνας


Νέες απαράβλεπτες επιπτώσεις στην περιοχή μπορεί να έχει η σημερινή ισραηλινή αεροπορική επιδρομή που έπληξε θέσεις του συριακού Στρατού στη συριακή πλευρά των υψιπέδων του Γκολάν.

Η ισραηλινή Αεροπορία εξαπέλυσε αεροπορικές επιθέσεις κατά συριακών στρατευμάτων στα υψίπεδα του Γκολάν έπειτα από ένα βλήμα όλμου έπληξε περιοχή στη ισραηλινή πλευρά των υψιπέδων.

Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας.

«Σε απάντηση της βολής όλμου η Ισραηλινή Αεροπορία έπληξε στόχους στην περιοχή από όπου πραγματοποιήθηκαν τα πυρά, στη βόρεια συριακή  περιοχή στα υψίπεδα του Γκολάν. Το Ισραήλ καθιστά την  Δαμασκό υπεύθυνη για οποιαδήποτε νέα προσπάθεια κατά της εδαφικής ακεραιότητας και της ασφάλειας των Ισραηλινών πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου