Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 15 Απριλίου 2018

S-300 για τη Συρία; H Μόσχα επανεξετάζει την πιθανότητα πώλησης


Την επανεξέταση της πώλησης αντιαεροπορικών συστημάτων S-300 στην Συρία ανακοίνωσε η Ρωσία μετα την σημερινή πυραυλική επίθεση των ΗΟΑ, Γαλλία και Βρετανία στην Αραβική χώρα.

Όπως ανέφερε Ρώσος αξιωματούχος πριν από μερικά χρόνια η Μόσχα ανέβαλε την πώληση των συστημάτων  S-300 στην Συρία λόγω των πιέσεων που δέχτηκε από Δυτικές χώρες. Μετά όμως από την επίθεση που δέχτηκε για μια ακόμη η Συρία από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους η Μόσχα θα επανεξετάσει την πώληση των συστημάτων αυτών με στόχο την ενίσχυση της αεράμυνας της Συρίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Συρία είχε αιτηθεί την αγορά έξι πυροβολαρχιών S-300 από την Ρωσία πριν από πέντε χρόνια.

Όμως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu κατάφερε να πείσει το 2013 στην διάσκεψη του Σότσι της Ρωσίας τον Πρόεδρο Πούτιν να μην επιτρέψει την πώληση αυτών των συστημάτων στην κυβέρνηση της Δαμασκού. Όπως φαίνεται οι τελευταίες εξελίξεις ανέτρεψαν τα δεδομένα και κατά πάσα πιθανότητα η παραγγελία θα υλοποιηθεί.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου