Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.. ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Γεωτρήσεις για τον εντοπισμό πετρελαίου ή φυσικού αερίου, νότια της Κρήτης, είναι πιθανόν να ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο μεγάλοι εξειδικευμένοι όμιλοι, έχουν εκφράσει ρητό ενδιαφέρον, το οποίο δεν έχει ωστόσο λάβει ακόμα τη μορφή επίσημου αιτήματος για να τους παραχωρηθούν δικαιώματα έρευνας στην περιοχή που αξιολογείται ως δύσκολη αλλά “άκρως ενδιαφέρουσα”.
Πρόκειται για την περιοχή που αποκαλείται από τους ειδικούς ως “λεκάνη του Ηροδότου”, μια ανεξερεύνητη περιοχή, η οποία -όπως υποστηρίζουν ορισμένοι επιστήμονες- παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται, δίνεται η δυνατότητα σε εταιρείες του κλάδου να κάνουν αίτηση και να ζητήσουν την παραχώρηση δικαιωμάτων για συγκεκριμένες περιοχές. Εάν η αίτηση αξιολογηθεί ως φερέγγυα, τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να δημοσιεύσει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με προθεσμία 90 ημερών και στη συνέχεια, εάν υπάρχουν και άλλοι πέραν του αρχικού ενδιαφερόμενου, να επιλέξει την συμφερότερη πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου