Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Φοβούνται τον Αρχηγό;

Για πρώτη φορά μετά το 1974, ένας μη εν ενεργεία στρατιωτικός παρουσιάζει υψηλά ποσοστά δημοφιλίας και αυτό δείχνει να προκαλεί κάποιες... παρενέργειες: πρόκειται για τον πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο, σύμφωνα με δύο τουλάχιστον μυστικές δημοσκοπήσεις οι οποίες έγιναν από την ημέρα της "αποκαθήλωσής" του μέχρι την περασμένη εβδομάδα.

Αποτελέσματα τα οποία πιθανόν να έχουν σχέση με όλο αυτό το δυσώδες σκηνικό που στήθηκε από το περασμένο Σάββατο με τον 22χρονο "πραξικοπηματία" και τα "χουντοσταγονίδια".

Στον πρώην Α/ΓΕΣ είχε προταθεί από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη να ενταχθεί στο κόμμα του και να αναλάβει υφυπουργός Άμυνας στην πρόσφατη κυβερνητική αναδόμηση, αλλά ο Φ. Φράγκος είχε αρνηθεί.

Κατά έναν περίεργο τρόπο, στον χώρο των συντηρητικών υπάρχει διάχυτη "ανησυχία" ότι ο Φ. Φράγκος θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα κοινά, σε διαφορετική όμως πολιτική πλατφόρμα από τις ήδη υπάρχουσες και ότι θα συγκέντρωνε διόλου ευκαταφρόνητα ποσοστά και μάλιστα με μια τέτοια κίνηση θα είχε "κλειδωμένη" την είσοδό του στη Βουλή!

Συνεργάτες του πρώην Αρχηγού λένε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσε στο άρθρο περί "χουντοσταγονιδίων" η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, η οποία φωτογραφία είχε στη βάση της τον πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο!

Εξάλλου, ο Φ. Φράγκος είναι και ο μόνος από τους άρτι αποστρατευθέντες που έχουν μιλήσει ανοιχτά, σε πολιτικό επίπεδο, κατά του Π. Μπεγλίτη και όσων επιχειρούν να κόψουν τον "ομφάλιο λώρο" μεταξύ αποστράτων και εν ενεργεία αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ίδιος ο πρώην Αρχηγός εξακολουθεί να μην επιβεβαιώνει την πρόθεσή του να εμπλακεί στην πολιτική, έστω κι αν είναι βέβαιη η επιτυχία ενός τέτοιου εγχειρήματος, σε ένα εκλογικό σώμα το οποίο εμφανίζει σαφέστατα ίχνη κόπωσης όχι μόνο προς τα κεντροαριστερά, αλλά και προς τα κεντροδεξιά και δεξιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου