Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Μήπως το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων δεν είναι πλέον τόσο Ορθόδοξο και Ελληνικό;


Για δεύτερη αν όχι τρίτη συνεχή χρονιά, μειώνεται δραματικά ο αριθμός των Ελλήνων προσκυνητών στους Αγίους Τόπους κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Τα περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία ακύρωσαν ή μείωσαν κατά πολύ τα οργανωμένα ταξίδια για τις ημέρες αυτές. Ο λόγος; Μα το γεγονός ότι πλέον οι έλληνες προσκυνητές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ στους Αγίους Τόπους από... τους υπευθύνους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων! Σας φαίνεται υπερβολικό αυτό που γράφουμε; Αρκεί να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στο τι έγινε πέρυσι και πρόπερσι την ημέρα του Μεγάλου Σαββάτου κατά την τελετή του Αγίου Φωτός που η Παλιά Πόλη Ιερουσαλήμ «σφραγίστηκε» από την Ισραηλινή Αστυνομία με την έγκριση βεβαίως του κ. Θεοφίλου, του γνωστού «μοιχεπιβάτη» του θρόνου της Σιωνίτιδας Εκκλησίας. (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ )




Ο κατ’ όνομα Ελληνορθόδοξος «Πατριάρχης» δεν εξασφάλισε ούτε φέτος, για την ακρίβεια αυτός είναι ο υπεύθυνος των σχεδίωντης Ισραηλινής Αστυνομίας, την είσοδο στους έλληνες προσκυνητές, κάτι βέβαια που φρόντισαν έγκαιρα τόσο η Ρωσική Αποστολή στους Αγίους Τόπους όσο και όλες οι υπόλοιπες Ορθόδοξες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες.
Έτσι ο κ. Θεόφιλος μετά την…ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ της ελληνικής σημαίας από την αίθουσα του θρόνου τώρα προχώρησε στην αποκαθήλωση των ελλήνων προσκυνητών από τους Αγίους Τόπους. 


Φαίνεται ότι η επόμενη κίνηση θα είναι η αφαίρεση του επιθέτου ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ από τον τίτλο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.


Ντροπή!!


Αντι νέα τάξη πραγμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου