Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ποιοι θέλουν -με το ζόρι- πραξικόπημα στην Ελλάδα;


Με…το ζόρι πραξικόπημα γίνεται; Φαίνεται ότι κάποιοι κύκλοι στην Ευρώπη θα το ΄θελαν.Δεν εξηγείται αλλιώς η ανακύκλωση αυτής της φήμης από χώρα σε χώρα και από εφημερίδα σ΄εφημερίδα.


Το σενάριο που ξεκίνησε απο το ταξίδι Παπανδρέου στις Κάννες και ήθελε την Ελλάδα να κινδυνεύει από πραξικόπημα,συνεχίζει …να “ανεβαίνει” σε σελίδες ευρωπαϊκών εφημερίδων.Τώρα με το εκβιαστικό “εκλογικό δίλημμα” που συνδέει το ενδεχόμενο χρεοκοπίας με τις πολιτικές εξελίξεις.


Η μεγάλη αυστριακή εφημερίδα η  «Wiener Zeitung» δημοσιεύεται δισέλιδο αφιέρωμα για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα, στο οποίο τονίζεται ότι  «Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που η χώρα τελικά οδηγηθεί στη χρεοκοπία, υπάρχει κίνδυνος πραξικοπήματος». 


Τέτοιου είδους φήμες βέβαια ,τέτοιες μέρες δεν μπορεί να είναι συμπτωματικές


Σε ένα άρθρο του, στο περιοδικό «Επίκαιρα» με τίτλο  «Εκλογές στη .. ζούλα με κίνδυνο νοθείας!», ο Γ. Δελαστίκ έγραφε ότι Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ «διοχετεύουν "εμπιστευτικά" κάποιες δήθεν "σίγουρες πληροφορίες", ότι αν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν από κοινού να σχηματίσουν κυβέρνηση τότε έχουν έτοιμα σχέδια για να προχωρήσουν σε… "συνταγματική εκτροπή"», δεν δώσαμε και μεγάλη σημασία. 


Όπως υπογραμμίζει ο Γ. Δελαστίκ, στο κείμενο του «πρόκειται για εντελώς αβάσιμες πολιτικές ανοησίες, που δεν αποτυπώνουν καμιά απολύτως πραγματική διεργασία και καμιά απολύτως πραγματική δυνατότητα! Να τρομάξουν τον κοσμάκη προσπαθούν κάποιοι με τέτοια κόλπα και τίποτα περισσότερο. Καμιά αλήθεια δεν εμπεριέχουν τέτοιες φήμες».


Αυτή τη τελευταία εβδομάδα πολλά θ΄ ακούσουμε και θα δούμε...                                                             onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου