Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Μια άλλη οπτική για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


"Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης."

ΠΛΑΤΩΝ



Ο πόλεμος που ζούμε, εκτός από πολιτικός και οικονομικός, είναι και ηθικός και πνευματικός. Ο κόσμος έχει χάσει το μυαλό του. Κανείς δεν ξέρει πια ποιος είναι ποιος, κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει, κανείς δε θέλει να μάθει τίποτα για κανέναν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει μετά, άνθρωποι καταστρέφονται, συμπολίτες μας αυτοκτονούν, εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε, όλοι περιμένουν ότι κάποιος (άλλος) θα κάνει κάτι, όλοι μας σε κατι ελπίζουμε, και με την ελπίδα αυτή συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε τον ιδιωτικό μας γολγοθά, χορεύοντας ο καθένας το δικό του χορό, στο χαοτικό πάρτι που λέγεται κρίση. 

Επειδή όπως λέει ο λαός, "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται", και επειδή σήμερα έχουμε αναμπουμπούλα, και επειδή οι λύκοι καιροφυλακτούν, ίσως είναι χρήσιμη μια μικρή έρευνα για το φασισμό, που σέρνεται δίπλα μας και ζητά να μας κάνει παρέα στο μακρύ μοναχικό μας ταξίδι.

Και μιας και το θέμα είναι δύσκολο, και δεν είμαι δημοσιογράφος, για να μη χαθούμε, θα βασιστούμε μόνο σε στοιχεία και θα καταλήξουμε σε λογικά συμπεράσματα και έχοντας αυτές τις αρχές για πυξίδα και χάρτη, θα προσπαθησουμε να βρούμε το δρόμο μας μέσα στο βόθρο της πληροφορίας.

Δηλώνω από την αρχή ότι είμαι Ελληνας εθνικιστής, πράγμα που σημαίνει σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεται παρακάτω ότι πιστεύω ότι ο κόσμος ειναι χωρισμένος σε έθνη από φυσικού του και οτι είναι δικαίωμα κάθε λαού η αυτοδιαχείρισή του. Η πρώτη διαπίστωση, ότι δηλαδή ο κόσμος είναι από τη φύση του χωρισμένος σε έθνη, βασίζεται σε μελέτη της ιστορίας και απλή παρατήρηση και η δεύτερη δήλωση - διακήρυξη για το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιαχείριση κατοχυρώνεται στη διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (http://www.actionaid.gr/files/File/Downloads/HR%20declaration.pdf). 

Και αν έχουμε πυξίδα και χάρτη, έχουμε και άστρα που μας φωτίζουν το δρόμο, σαν τα λόγια του μεγάλου Ελληνα εθνικιστή Περικλή Γιαννόπουλου, να μας θυμίζουν συνεχώς "τι σημαίνει Ελληνας":


Τό νά αυτοτιτλοφορείσαι "Ελλην" καί τό νά έχης συνείδηση τί αυτή η έννοια σημαίνει, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. "Έλλην" δέν είναι νά έχης ταυτότητα καί υπηκοότητα αυτού τού Κράτους πού θέλει, χωρίς νά τ' αξίζη, νά λέγεται "Ελλάς". "Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Άνθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Έλλην" σημαίνει Αρμονία καί Ήθος καί Έρως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν....

Παρακάμπτουμε τα ανωτέρω που αφορούν κυρίως το ναζισμό και άλλες οργανώσεις που δεν μας πολυαφορούν (μπορείτε να διαβάσετε εδώ).

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μιας και πιάσαμε τα πατριωτάκια μας, να συνεχίσουμε με την μεγαλύτερη πλέον "εθνικιστική" οργάνωση στην Ελλάδα, τη Χρυσή Αυγή.

Η χρυσή αυγή, από πολλούς κατηγορείται ως νεοναζιστικό κόμμα.  Ομως είμαι σίγουρος ότι οι ψηφοφόροι της δεν το πιστεύουν αυτό.  Δε γέμισε η Ελλάδα ξαφνικά νεοναζί.  Αν το 7% των Ελλήνων ήταν  Ελληνες νεοναζί, θα είχαν επιβάλει προ πολλού το καθεστώς τους, χωρις να χρειάζεται να ταλαιπωρούνται με εκλογές και άλλα τέτοια παρόμοια.

Στην μικρή αυτή έρευνα, θα εξετάσουμε τη Χρυσή Αυγή με καλή προαίρεση, θεωρώντας αρχικά ότι η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι νεοναζιστικό κόμμα, αλλά γνήσια πατριωτική αντισυστημική οργάνωση.


 Σύμβολο της Χρυσής Αυγής, είναι ο αρχαιοελληνικός μαίανδρος, ο οποίος σύμφωνα με τις δηλώσεις των μελών της οργάνωσης, δεν έχει καμία σχέση με ναζιστική ιδεολογία.

Το απεικονιζόμενο σύμβολο, είναι πράγματι αρχαιοΕλληνικό και συμβολίζει την ενότητα, τη νίκη, το άπειρο και την αιώνια ζωή.


Πολύ δυνατό σύμβολο, το οποίο δεν συναντήσαμε σε κανένα από τα παραπάνω site για τα νεοναζιστικά κινήματα και σύμβολα.

Την ιστορία του μαιάνδρου μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:
(http://psdlevadeon.blogspot.gr/2010/04/blog-post_7787.html)

Για τον μαίανδρο της Χρυσής Αυγής, έχουν γραφεί πολλά και έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις, κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο, γιατί όσα ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή είναι πράγματι αλήθεια. Τα παιδιά αυτά δεν κρατάνε ναζιστική σημαία. Κρατάνε τη σημαία με τον αρχαιοΕλληνικό μαίανδρο. 



Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή έχει κατηγορηθεί ότι στο παρελθόν χρησιμοποιούσε αμιγώς ναζιστικά σύμβολα (τα οποία συναντήσαμε παραπάνω στα συμβολα του ναζισμού):


  









Για να είμαστε καλόπιστοι θα δεχθούμε τις δηλώσεις του γραμματέα του κόμματος, ότι οι φωτογραφίες αυτές ανήκουν στο μακρινό παρελθόν και ότι όλα αυτά συνέβαιναν πριν τριάντα χρόνια και ότι ο γραμματέας και το κίνημα έχουν το δικαίωμα να παραδεχθούν ότι είχαν πάρει στραβό δρόμο και να αλλάξουν.  Θα απορρίψουμε συνεπώς σαν κακοήθεις τις κατηγορίες ότι η χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα λόγω του αμαρτωλού παρελθόντος της. 

Και θα δεχθούμε ότι οι συμβολισμοί στα παλαιότερα περιοδικά της χρυσής αυγής οφείλονται στα επιστημονικά αφιερώματα στον αδόλφο Χίτλερ και τον Γκέμπελς, και οχι στην πίστη της Χρυσης αυγής στην ιδεολογία του ναζισμού.



και θα θεωρήσουμε ότι το ενδιαφέρον τους για την αρχεγονη μυστική δύναμη της θρησκείας του Οντίν (θυμηθείτε τα σύμβολα του Ρουνισμού παραπάνω) είναι καθαρά επιστημονικό.

  


Επισης θα θεωρήσουμε ότι οι κακοήθειες για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις του γενικού γραμματέα, δεν ευσταθούν, αφού ο καθένας μπορεί να θέλει να φοράει μπλουζακια με το σύμβολο SS-Totenkopf, ή αλλιώς νεκροκεφαλή των Waffen SS. στο σπιτι του.  Σπίτι του είναι, ότι θέλει κάνει, ότι θέλει φοράει.



Εκτός αυτού, θα θεωρήσουμε ότι ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, φορούσε αυτό το μπλουζακι στα νεανικά του χρόνια, πριν το μυαλό του πήξει και ο χαρακτήρας του ωριμάσει, και χωρίς να δίνει πολύ σημασία στα σύμβολα που απεικόνιζε.



Ούτε θα λάβουμε υπ' όψη μας τις κακοήθειες για το συγγραφικό του ταλέντο:






Στην παρακάτω φωτογραφία, το όνομα του κυρίου Πλεύρη στη μισθοδοσία της ΚΥΠ, μπορεί να εξηγηθεί γνωρίζοντας το γεγονός ότι ο κύριος Πλεύρης είναι ο μοναδικός Ελληνας που γνώριζε τα σχετικά με τον ψυχολογικό πόλεμο, είναι ο μοναδικός Ελληνας συγγραφέας βιβλίων σχετικών με τις ψυχολογικές επιχειρήσεις, τον ψυχολογικό πόλεμο και την προπαγάνδα, είναι γνωστό ότι το κράτος αξιοποίησε τις γνώσεις του αυτές χρησιμοποιώντας τον σαν συμβουλο και θεωρώ φυσικό ο κ. Πλεύρης να πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του από το Ελληνικό κράτος.




Δυσκολεύομαι λίγο να δεχθώ τον ισχυρισμό του κ. Μιχαλολιάκου ότι η παρουσία του ονόματός του στη μισθοδοσία της ΚΥΠ είναι προϊόν φωτό μοντάζ, αλλά μιας και δεν έχω στα χέρια μου το πρωτότυπο έντυπο ή κάποια πραγματογνωμοσύνη για την αυθεντικότητα του εγγράφου, οι καλοί τρόποι και ο κώδικας δεοντολογίας μας, επιβάλλουν να δεχθούμε τον ισχυρισμό του κ. γραμματέα.

Παρά την συνεχή μας καλή θέληση, τα πράγματα δυσκολεύουν όταν κοιταζουμε νεότερες φωτογραφίες, οπου τα παιδιά της Χρυσής Αυγής, φαίνονται σαν να χαιρετούν ναζιστικά.



Και εδώ, θα δεχθουμε καλοπροαίρετα την εξήγηση του γραμματέα του κόμματος, ότι δηλαδή ο χαιρετισμός αυτός δεν έχει σχέση με το ναζισμό, αλλά είναι ο χαιρετισμός των σπαρτιατών, καθαρά αρχαιοΕλληνικός και ότι όταν χαιρετιούνται έτσι τα μέλη, έχουν στο μυαλό τους τους σπαρτιάτες και όχι τον Χίτλερ ή την ιδεολογία του.

Το ίδιο θα κάνουμε και με τις κακοήθειες κάποιων που έτρεξαν να ερμηνεύσουν την ευγενική χειρονομία του κ. Μιχαλολιάκου προς την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη σαν ένδειξη υποταγής και γλοιωδίας:




Τα προβλήματα όμως συνεχίζονται, όταν σε φρεσκότατες φωτογραφίες διαπιστώνουμε ότι δίπλα στον υπερήφανο αρχαιοΕλληνικό μαίανδρο, κυματίζουν κάποια γνωστά μας πλέον σύμβολα, όπως ο "κέλτικος σταυρός", που θυμίζουμε ότι είναι έμβλημα ρατσισμού (λευκή δύναμη) καθώς και έμβλημα των "σκληροπυρηνικών νεοναζιστικών οργανώσεων":





                           Αυτή την Τετάρτη 6 Απριλίου:
               Το ένοπλο κίνημα φυλετικής αντίστασης σε Ευρώπη και Αμερική
          (http://resistance-hellas.blogspot.gr/2011/04/blog-post_6099.html) 



Και εδώ φτάνουμε στο σημείο όπου η λογική και η καλοπροαίρεση σηκώνουν τα χέρια. 

Δεχθήκαμε ότι ο μαίανδρος είναι Ελληνικός και δεν έχει καμία σχέση με νεοναζί, συγχωρήσαμε τις "παιδικές τρέλες" του γραμματέα, του εκπροσώπου και του κόμματος, δεχθήκαμε σαν προϊόντα προπαγάνδας τις κακοήθειες για το ναζιστικό τους παρελθόν και για τους τύπους ευγενείας προς τις κυρίες που κατέστρεψαν την Ελλάδα που οι ίδιοι δηλώνουν ότι θέλουν να δικάσουν και να κρεμάσουν, αλλά δυστυχώς, παρά την συνεχή μας καλοπροαίρεση, ακόμα και τώρα στο παρόν, δημιουργούνται και πάλι νέα ερωτήματα:

Γιατί τα παιδιά μας κρατάνε σημαίες με τον "κέλτικο σταυρό";

Τι δουλειά έχουν οι Ελληνες με τους Κέλτες;

Συμβολίζει ή όχι ο κέλτικος σταυρός τον ρατσισμό;

Είναι ή όχι ο κέλτικος σταυρός σύμβολο των "σκληροπυρηνικών ναζί";

Μήπως αυτό έχει σχέση με το ναζιστικό χαιρετισμό στην παραπάνω φωτογραφία;

Αν όλα αυτά δεν ισχύουν, τι συμβολίζει για τα παιδιά της Χρυσής Αυγής ο κέλτικος σταυρός στις σημαίες και τις ασπίδες τους ;  

Γιατί αφού είμαστε Ελληνες πατριώτες και αγαπάμε τον Ελληνικό λαό, η Ελληνική σημαία δε μας φτάνει;

Παρά τα ερωτήματα, τον τελευταίο καιρό, η Χρυσή Αυγή, είναι η μοναδική Ελληνική φωνή μέσα στο κοινοβούλιο ενώ παράλληλα επιτελεί ένα αξιοθαύμαστο έργο αλληλεγγύης προς τον Ελληνικό λαό. Η διανομή τροφιμων είναι συνεχής και ανακουφίζει τον έρημο Ελληνικό λαό που τραβάει τα πάνδεινα από την φτώχεια και τη μιζέρια.





Για να είμαστε όμως αντικειμενικοί, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η φτώχεια και η μιζέρια είναι που δημιουργεί την ανάγκη του κόσμου για δωρεάν τρόφιμα και την ευκαιρία για τη Χρυσή Αυγή να το παίζει "προστάτης".

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, δεν χρειάζονται πατριωτικές οργανώσεις να ταϊζουν τον κόσμο, ούτε προστάτες να συνοδεύουν τις γριές στα ΑΤΜ.

Σήμερα, η κοινωνική αλληλεγγύη, έχει φύγει από την φροντίδα του κράτους και  έχει αφεθεί στα χέρια του ΣΚΑΙ, της Χρυσής Αυγής και των μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων που παίρνουν χρήματα από το κράτος και τους πολίτες, για να κάνουν αγαθοεργίες, με τα ίδια τα λεφτά του Ελληνικού λαού, παίζοντάς το σωτήρες και μεγαλόψυχοι.

Και ένα είναι σίγουρο:  Ο κόσμος στις ουρές, δεν είναι η αρρώστια, είναι ένα από τα συμπτώματα της αρρώστιας και ποτέ καμία αρρώστια δε θεραπεύθηκε ανακουφίζοντας απλώς τα συμπτώματα.

Ομως θα πει κανείς, η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται το δίκαιο αίτημα για δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό,



καταγγέλει ευθέως το μνημόνιο και τα μέτρα, την τρόϊκα, το δωσιλογισμό των πολιτικών, τις τράπεζες, το μεταναστευτικό και δείχνει να είναι προς την σωστή ιδεολογική κατευθυνση.

Ειναι το κόμμα που βοηθάει τις γριές να παραλάβουν τη σύνταξή τους απο το ΑΤΜ, το κόμμα που μοιράζει τρόφιμα, που προστατεύει όσους έχουν πρόβλημα με τους μετανάστες, που δίνει αίμα σε όσους Ελληνες το χρειαζονται, είναι το μοναδικό κόμμα που νοιάζεται και προστατεύει τον Ελληνικό λαό.

Ολα αυτά, φέρνοντας στο μυαλό τη ρήση του Πλάτωνα, ότι δηλαδή είναι κοινό χαρακτηριστικό των τυράνων να εμφανίζονται αρχικά ως προστάτες, και γνωρίζοντας ότι το ρητό αυτό επιβεβαιώθηκε και στην Χιτλερική Γερμανία και στην κομμουνιστικη Ρωσία και στην Κίνα και παντου, κάθε φορά μετά από μια δύσκολη ιστορικά στιγμή, και ότι σε όλες αυτές τις χώρες, οι χτεσινοί προστάτες γίνανε οι αυριανοί τύρανοι, δεν μου αρέσουν καθόλου.

Και σε όποιον με ρωτησει, του απαντάω ότι με όλα τα παραπάνω στοιχεία, η λογική μου λέει ότι η χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα που δεν το παραδεχεται ανοιχτά, ότι το παλιό της site το "έριξαν οι άπλυτοι" για να σβηστεί το αμαρτωλό παρελθόν της για να αλλάξει προφίλ και να μπορεί σήμερα να εμφανίζεται σαν προστάτης του Ελληνικού λαού, αποκρύπτοντάς του τους αληθινούς της σκοπούς, με σκοπό να κερδίζει συνεχώς δύναμη για να αναλάβει κάποια στιγμή δράση όταν τα πράγματα δυσκολέψουν και όλοι θα ψάχνουν από που να κρατηθούν.

Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη απο τα μήντια, παρά τις διαμαρτυρίες των εκπροσώπων της για φίμωση, μου δημιουργεί την υποψία ότι η Χρυσή Αυγή δεν εμφανίζεται στα κανάλια από το σύστημα, όχι γιατί το ενοχλεί, αλλά γιατί έτσι προστατεύεται από τη φθορά.  Η απουσία των βουλευτών της απο τα κανάλια, πρώτον κρύβει από τον Ελληνικό λαό το αληθινό της πρόσωπο (γιατί αν οι εκπρόσωποι της μιλούσαν καθημερινά στα κανάλια, όλο και σε κάποιες ερωτήσεις θα έπρεπε να απαντήσουν, όλο και κάποια μαλακία θα τους ξέφευγε, δε φημίζονται και για το ιδιαίτερα υψηλό βαθμό νοημοσύνης τους)  και δευτερον, οι βουλευτές της δεν φθείρονται σε καθημερινές συζητήσεις που έχει βαρεθεί ο Ελληνικός λαος να ακούει απο τηλεοράσεως. 

Η Χρυσή Αυγή, πασαλείβει τον γνήσιο πατριωτισμό με τον ρατσισμό, τον φασισμό και το ναζισμό και λερώνει τον πατριωτικό χώρο με έννοιες εντελώς ξενες προς τον Ελληνισμό, ενώ ταυτόχρονα δίνει τροφη και άλλοθι στους ακριβώς απέναντι "αντιφα", να κατηγορούν τον πατριωτισμό και τον καθαρό εθνικισμό για ναζιστικές ιδέες:


 

Αν δεν υπήρχε η χρυσή αυγή, οι παραπάνω υπερασπιστές της "ελευθερίας, της ισότητας και της αδελφοσύνης", δε θα νομιμοποιούνταν σε καμία περίπτωση να γράψουν το παραπάνω σύνθημα, ουτε να κατηγορούν τους γνήσιους πατριώτες σαν φασίστες. 

Καθε δράση, χρειάζεται μία αντίδραση. Η Χρυσή Αυγή, έχει απήχηση κυρίως λόγω του προβλήματος των μεταναστών (το οποίο έχει κάνει σημαία του αγώνα της), πρόβλημα που δημιουργηθηκε από την εσκεμμένη αδράνεια του πολιτικού συστήματος τα τελευταία δέκα χρόνια.  Αν το πολιτικό σύστημα δεν ειχε γεμίσει τον τόπο παράνομους μετανάστες και δεν είχε επιτρέψει να γίνει η κατάσταση μέγα άλυτο πρόβλημα, είμαι σίγουρος ότι η χρυση αυγή θα είχε πολύ μικρότερο ποσοστό στις τελευταίες εκλογές. 

Και αν δεν υπήρχε η χρυσή αυγή, δε θα είχαν κανέναν λόγο ύπαρξης ούτε οι "αντίφα" και οι κάθε λογής "αντιφασίστες". Ποιον θα κατηγορούσαν για φασίστα; Εμένα, ή εσάς;

(μια πολυ καλή ανάρτηση για τους "αντί-φα" θα βρείτε εδώ (http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/07/blog-post_4241.html) ενώ αληθινή είναι νομίζω και αυτή εδώ η ανάρτηση του Μαύρου Κρίνου, (http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/07/blog-post_1592.html) παρά το γεγονός ότι αναρτήθηκε εκεί για διαφορετικούς λόγους.

Ισχυρίζομαι λοιπόν, ότι τα δύο αντίθετα αυτά άκρα, χρηματοδοτούνται απο τις ίδιες πηγές, με μοναδικό σκοπό να αμαυρώσουν το καθένα με τον τρόπο του, τόσο τον εθνικό αγώνα, όσο και τους αγώνες υπέρ του ανθρωπισμού.

Είναι πάγια τακτική του συστήματος, να δημιουργεί ένα πρόβλημα, έχοντας έτοιμη τη λύση ώστε μόλις ο λαός πιεστεί από το πρόβλημα να δέχεται οικειοθελώς τη "μοναδική" λύση, η οποία όμως εξυπηρετεί παντα το σύστημα και όχι το λαό. 

Ανάμεσα στα δυο άκρα, ανίκανοι πολιτικοί, που τρώνε τα λεφτά του Ελληνικού λαού μέσα απο τα κόμματα, έχουν πιασμένα όλα τα πόστα, εκπροσωπώντας ολες τις ιδεολογίες σε κάθε ένταση και συνδυασμό (κεντροαριστερά, κεντροδεξιά, δεξιά, κομμουνισμός, διεθνιστικός σοσιαλισμός, πατριωτικός κεϋνσιανισμός, κ.λ.π.), ώστε να μην αφήνουν περιθώριο σε κανέναν να χωθεί ανάμεσα τους.  Είσαι συντηρητικός; Στη ΝΔ. Είσαι "προοδευτικός"; Στο Σύριζα. Είσαι πατριώτης; Στο λάος.  Είσαι απογοητευμένος πατριώτης;  Στη Χρυσή Αυγή. Έίσαι βολεμένος κρατικοδίαιτος;  Στο πασόκ. Είσαι κομμουνιστής;  Στο ΚΚΕ.  Διαλέγεις ότι θες, αλλά από τα δικά μας προϊόντα. Εχουμε σκεφτεί πριν από εσάς για εσάς.  Ο πάγκος έχει απ' όλα.  Διαλεξε πλευρά και κάτσε.

Και αν πάλι δεν μπαίνεις στο μαντρί, έχουμε και ομάδες ελευθέρας βοσκής:  Αναρχικους, ακροαριστερούς, ομάδες έψιλον, ουφολόγους, δωδεκαθεϊστές, αντίχριστους εωσφορικούς και κάθε λογής ομάδες και οργανώσεις που σε πείσμα της λογικής ισχυρίζονται ότι βλακεία τους κατέβει στο κεφάλι και μαζευουν τους ζαλισμένους Ελληνες και τους μαντρώνουν στη δικιά τους πνευματικη φυλακή.

Ο Ελληνικός λαός, που κατασφάχτηκε από το 1943 και μετά, με τρόπους φρικτούς, με τα τάγματα ασφαλείας που βασάνισαν, συνέλαβαν και εκτέλεσαν ακόμα και ανάπηρους ήρωες του Αλβανικού Μετώπου, ο Ελληνικός λαός που πυροβολήθηκε άοπλος στα Δεκεμβριανά από την ιδια του την κρατική μηχανή, ο ηρωϊκότερος λαός του Β πολέμου που έγινε και ο εμφυλιοπολεμικότερος, με τους αριστερούς να είναι έτοιμοι να κόψουν την χώρα στη μέση και να φτιάξουν δικό τους κράτος, σήμερα σπρώχνεται και τρέχει πίσω από το Ναζισμό της Χρυσής Αυγής, ξαναψηφίζει τους βιαστές του, με τις ευλογίες της εκκλησίας  που έχει μετατραπεί σε άντρο ανωμαλίας, και της Βουλής και της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν γίνει άντρα διαφθοράς. 

Και το μοναδικό (αλλά σημαντικό και διαχρονικό) στοιχείο όλων των πολιτικών ομάδων αυτών, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ σε μικρές υποομάδες, που η κάθε μία έχει τη δική της ιδελογια.

Διαίρει και βασίλευε.

Και είναι φυσικό να αναρωτιέται κανείς και να εντυπωσιάζεται με το μέγεθος του παιχνιδιού που έχει στηθεί γυρω μας. Ομως τα συμφέροντα που σχετίζονται με τον έλεγχο ενός ολόκληρου λαού, ειδικά ενός λαού τόσο άξιου και προικισμένου όσο του Ελληνικού, είναι τεράστια.  Ο ορυκτός πλούτος είναι μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά. Αν αναλογιστεί κανείς πόσα δισσεκατομύρια πληρώνουμε σε τόκους κάθε χρόνο για να πληρώσουμε λογαριασμούς που ούτε έχουμε δει ούτε έχουμε ελέγξει..


Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει επιτέλους όλα αυτά, να τα αφήσει στην άκρη και να κατέβει στο δρόμο ενωμένος, κρατώντας Ελληνικές σημαίες, χωρίς κέλτικους σταυρούς, κόκκινα αστεράκια και σφυροδρέπανα, χωρίς τίποτα ξένο προς την Ελληνική παιδεια και πολιτισμό, για να διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας. Να καθαιρέσουμε όλους αυτούς τους ανάξιους, από τους οποίους τίποτα δεν πρέπει να περιμένουμε. Ολους αυτούς τους οργανισμούς, τα κανάλια,  τους καθηγητές πανεπιστημίου, τους καλλιτέχνες και τους "διανοούμενους".  Ολους τους μπουκωμένους με λεφτά, με τα οποία εχουν ανταλλάξει τη σιωπή τους. 

Ο πόλεμος είναι πνευματικός και το μόνο που χρειάζεται για να ξυπνήσουμε, είναι να δούμε την αλήθεια, να καταλάβουμε το παιχνίδι και να πάψουμε να συμμετέχουμε. Καμία χρυσή αυγή, κανένας αντιφα, κανένα πασόκ, κανένα ΚΚΕ, κανένας ουφολόγος και κανένας δωδεκαθεϊστής δεν έχουν καμία δύναμη που δεν τους δώσαμε εμείς.

Μπροστά στα μάτια μας βρίσκονται όλα τα στοιχεία για να συνθέσουμε το παζλ με την νεότερή μας ιστορία, και το χάρτη της σημερινής καταστασης, κι αν έχουμε τη λογική μας για πυξίδα και τον Ελληνισμό για άστρο να φωτίζει το δρόμο μας και ενωθούμε, όχι μόνο θα σωθούμε, αλλά θα μας δωθεί και μια τεράστια ευκαιρία να κάνουμε κάτι χρήσιμο, να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας, να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και να γράψουμε για μια ακόμα φορά στην ιστορία με χρυσά γράμματα.

Το όπλο μας είναι η δημοκρατία και με αυτήν μπορούμε να αντισταθούμε στους διεθνείς τραπεζίτες και τα τσιράκια τους, συμβάλοντας με τον δικό μας αγώνα στον αγωνα όλων των λαών για έναν καλύτερο κόσμο. 

Στον αγώνα μας αυτόν, είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε.

Γιατί είμαστε ο Ελληνικός λαός. 



ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Σχόλιο Πελασγού : Πολύ καλή και ενδιαφέρουσα ανάλυση από τον ιστολόγο, ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ.

14 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΑΠΑΛΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ (Ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ) ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΒΑΛΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ..!!
    ΒΕΒΑΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...!!!
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ.... ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑΖΙ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΕΛΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΖΙ...!!!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ: "ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"...!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...!!!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ...!!!
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ...!!
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΕΣΚΕΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟ ΦΑΣΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...!!!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ.... ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ....!!!
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.... ΣΥΝΤΟΜΑ...!!!
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙ 40 ΕΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΘΑ ΔΕΙΣ..... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΘΑ ΔΕΙΣ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΑ.... ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΙΔΕΩΔΗ (ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΣ.... ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΕΛΛΗΝΕΣ..!! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΚΡΥΦΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ...
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε,

      Θεωρώ μεγάλη μου τιμή να με θεωρείς βλάκα. Διαφορετικά θα με αντιμετώπιζες σαν ίσο, και αυτό θα το θεωρούσα προσβολή.

      Μιας και φαίνεσαι αρκετά μορφωμένος άνθρωπος, θα έχεις διαβάσει σίγουρα νεότερη ιστορία ώστε να γνωρίζεις το πως ανέβηκε στην εξουσία ο Χίτλερ και υπό ποιες κοινωνικο - οικονομικές συνθήκες. Θα γνωρίζεις σίγουρα για τα περί ψυχολογικού πολέμου και τις ομάδες που χρηματοδοτούνται από τον εχθρό και εμφανίζονται στην περίοδο κρίσης και δημιουργούν εμφυλίους στη χώρα του εχθρού.

      Για να έχεις τόσο βαθιά μόρφωση, προφανώς είσαι άνω των 30 ετών και μάλλον τυφλός, αφού τόσα χρόνια δεν είδες σε κανένα περίπτερο το γεμάτο με αγκυλωτούς σταυρούς και άρθρα περί εθνικοσοσιαλισμού περιοδικό της χρυσής αυγής κρεμασμένο με μανταλάκια. Τα περιοδικά που έβλεπα εγώ τόσα χρόνια, μάλλον είναι δημιούργημα της φαντασίας ενός αμόρφωτου βλάκα.

      Ακόμα και μέσα στη βλακεία μου όμως, δε θα τολμούσα ποτέ να αποκαλέσω Κέλτες γνήσιους πατριώτες όπως οι χρυσαυγίτες. Εγώ το μόνο που έγραψα είναι ότι ο Κέλτικος σταυρός είναι διεθνές σύμβολο φυλετικού μίσους (η ανάρτηση εδώ είναι κομμένη και θα πρέπει να πας στην αρχική ανάρτηση στο Θαλαμοφύλακα για να δεις το σύμβολο αυτό) και ότι οι χρυσαυγίτες κρατάνε σημαίες και ασπίδες που απεικονίζουν το διεθνές σύμβολο του φυλετικού μίσους.

      Φυσικά δεν γνωρίζω ότι το σύμβολο του φυλετικού μίσους είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο που συνάδει με τον Ελληνισμό και το αρχαιοελληνικό πνεύμα και ζητώ από έναν γνήσιο Ελληνα με τη δική σου μόρφωση και παιδεία, που έχει μελετήσει βαθιά την αρχαιοελληνική φιλοσοφία, να διώξει το σκοτάδι από τα μάτια μου και να μου πεις που στο διάβολο το διάβασες αυτό.

      Και φυσικά δε θα αμφισβητήσω όσα λες περί μη ύπαρξης αρχηγών στη χρυσή αυγή. Φυσικά και δεν έχει αρχηγούς η χρυσή αυγή. Το γεγονός ότι έχει γενικό γραμματέα μπροστά στον οποίο στέκονται όλοι προσοχή και εκτελούν τυφλά τις εντολές του, δεν έχει σημασία φυσικά. Αυτός είναι γενικός γραμματέας. Δεν είναι αρχηγός.

      Η κουτσή Μαρία μπορεί να μην πιστεύει τις "νεοναζί ρατσιστικές μπούρδες".

      Αλλά εσύ είσαι πιο έξυπνος από την κουτσή Μαρία.

      Και θα έπρεπε πριν τις απορρίψεις σαν τυφλός ηλίθιος οπαδός, να εξετάσεις και την αντίθετη άποψη.

      Τέλος, μπορεί να με θεωρείς ακίνδυνο και ίσως προς το παρόν είμαι. Αλλά εσύ είσαι πιο ακίνδυνος από εμένα για το σύστημα. Γιατί εξυπηρετείς τους σκοπούς του σαν χρήσιμος ηλίθιος. Το σύστημα αυτό θα πέσει μόνο με μόρφωση, ενημέρωση και αλλαγή στάσης από τον Ελληνικό λαό. Και αυτό δε γίνεται από τραμπούκους που βρίζουν και απειλούν όποιον λέει τη γνώμη του. Γίνεται από ακίνδυνους ανθρώπους σαν και εμένα και τις ιδέες τους.

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία η λογική του Θαλαμοφύλακα "αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή δεν θα υπήρχαν αντιφασίστες, γιατί ποιον θα κατηγορούσαν για φασίστα; Εμένα ή εσάς;". ΑΚΡΙΒΩΣ! Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα τους ενοχλούσε αρκετά για να τον κατηγορήσουν. Επειδή όλοι οι εθνικιστές που παραμένουν ανοργάνωτοι να συζητάνε μεταξύ τους και να γράφουν κειμενάκια είναι εντελώς ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ και πρακτικά ΑΧΡΗΣΤΟΙ για την κάποτε ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Εθνικισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον ακριβώς ενοχλεί η χρυσή αυγή ανώνυμε φίλε μου;

      Και ποια είναι η "εφαρμογή του εθνικισμού";

      Ο εθνικοσοσιαλισμός;

      Και ποιος θα είναι ο "ηγέτης" του εθνικοσοσιαλιστικού σας "κινήματος"; Ο Μιχαλολιάκος;

      Και όλοι εσείς οι "επικίνδυνοι", για ποιον ακριβώς είστε "επικίνδυνοι"; Για το σύστημα; ή για τους λαθρομετανάστες; Σας έχουν βάλει σαν ηλίθιους να αναποδογυρίζετε πάγκους στις λαϊκές και να κυνηγάτε λαθρομετανάστες και τους άλλους ηλίθιους από την άλλη πλευρά που διαδηλώνουν υπέρ των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών και όλοι σας μαζί μαλώνετε μεταξύ σας.

      Και το σύστημα ζει και βασιλεύει.

      Προτιμώ το "ακίνδυνος".

      Διαγραφή
  4. Αν και δεν συνηθίζω να σχολιάζω δικές μου δημοσιεύσεις ή του συνεργάτη μου Πελασγού, αυτήν την φορά θα μπω στον πειρασμό... Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μία επίθεση άνευ προηγουμένου , εναντίον του εθνικιστικού κινήματος... Είτε από εμπάθεια, είτε από βλακεία, τρανό παράδειγμα με την ΑΤΕ ΒΑΝΚ, που δημοσίευσε ένα κείμενο σκέτο λάσπη από το γελοίο μπλογκ του Δημητράκη... Κατά καιρούς έχεις δημοσιεύσει και άρθρα με λάσπη... Η ΄΄ κριτική ΄΄ σου δεν είναι καθόλου αντικειμενική, καθώς έχεις παρει θέση υπέρ του κόμματος Καμμένου, άρα εξαρχής η κριτική σου είναι μονόπλευρη και παραπλανητική... Γιατί για παράδειγμα δεν άσκησες κριτική στις δηλώσεις Κουντουρά που είπε ότι τα χρήματα που παίρνουμε οι βουλευτές είναι ελάχιστα, την ίδια ώρα που η Χρυσή Αυγή τα επιστρέφει στον λαό; Γιατί δεν άσκησες κριτική με την έγχρωμη εκπρόσωπου των ΄΄ ανεξάρτητων ΄΄ την ίδια ώρα που είσαι κατά του νόμου Ραγκούση και ο πρόεδρος που ψήφισες με την τοποθέτησης της έγχρωμης, τον νομιμοποιεί; Γιατί δεν κάνεις αναρτήσεις για τον ανεπάγγελτο αρχηγό σου και για την μοναδική φορά που δούλεψε ύστερα από την τοποθέτησή του από τον Μητσοτάκη στην εταιρεία Ελίντα, που είχε σαν αποτέλεσμα να την καταστρέψει; Ο κύριος Μιχαλολιάκος ποτέ δεν πήρε το βραβείο του ΙΠΠΟΤΗ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, που έχει μασονικές ρίζες και συμβολισμούς όλη βράβευση , αλλά το πήρε ο αρχηγός που υποστηρίζεις... Εγώ το έχω δηλώσει ότι ψήφισα Χρυσή Αυγή όπως και εσυ ότι ψήφισας Καμμένο, αλλά δεν βλέπω καμία κριτική... Ποιος δίνει τρόφιμα; Ποιος είναι δίπλα στον Έλληνα στην μάχη με τους λαθρομετανάστες; Ξερεις την απάντηση... Εάν και δεν μου αρέσει που κάνω σχόλιο δημοσίως ΄΄ εναντίον ΄΄ σου, αλλά η λάσπη και η ανοησία των αναρτήσεων εναντίον του εθνικιστικού κινήματος έχει καταντήσει αηδιά...Η επανάσταση πλέον θα γίνει στους δρόμους, η ελευθερία δεν θα έρθει με προσευχές και προφητείες, θέλει θέληση, αγάπη προς το έθνος και ανδρεία... Η μόνη λύση και η μόνη παράταξη που μπορεί να το κάνει αυτήν την στιγμή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... ΥΓ... Οι προδότες του έθνους και οι πολέμιοι του εθνικιστικού κινήματος ας προσέξουν καλά, η νέμεσις δεν είναι μακρυά, ύπάρχει χρόνος να αλλάξετε άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποιός είναι αντικειμενικός ή όχι το κρίνουν οι αναγνώστες μας.Το αν έχω ασκήσει δημοσίως κριτική κατά κάθε καμμένου μπορείς εύκολα να το δείς μέσω αναρτήσεων.Μιλάς λές και πρόκειται για κανένα κομματόσκυλο του Καμμένου.Ντροπή σου, γιατί εγώ ήμουν και θα είμαι Έλλην και μόνο χωρίς κομματικές ταμπέλες.Αν εσύ και κάποιοι ανίδεοι βλέπουν μόνο θετικά στην χρυσή αυγή, καλώς όμως, εθελοτυφλούν.Η κριτική είναι απολύτως υγιής και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για λάσπη.Την χρυσή αυγή την έχουμε πολλάκις τιμήσει με τις δημοσιεύσεις μας και το βλέπει ο καθένας.Αυτό δεν αναιρεί σε τίποτα τα ιστορικά ντοκουμέντα και την ύπαρξη (έστω στο παρελθόν) της χρυσής αυγής ως αμιγώς νεοναζιστικού ή "εθνοσοσιαλιστικού", όπως αρέσκονται να λέγονται, κινήματος.ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΘΕΙΑ.

    Από κεί και πέρα, χαιρόμαστε όταν βλέπουμε να γίνεται κάποιο σωστό πατριωτικό έργο, με διάφορους τρόπους.Το μπλόγκ είναι και θα παραμείνει μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Αν κάποιοι γίνονται "κομματόσκυλα" δικαίωμά τους, αυτό δεν αμαυρώνει την καθαρή κριτική που γίνεται σε όλους τους πολιτικούς φορείς.Με τιμή,
    προς κάθε ανίδεο ή ημιμαθή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΛΑΣΓΕ,
    ΤΟ "ΑΝΙΔΕΟΣ" ΚΑΙ "ΗΜΙΜΑΘΗΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ... ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,,,!!!

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΑΥΓΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ.... ΚΑΙ ΦΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???
    ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...!!!

    ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ" ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ...!!!
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...!!!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΣΓΕ Κ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΙΑ ΜΑΓΑΛΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Κ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΖΗΤΩ ΘΕΡΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ.ΦΥΛΑΚΙΣΑΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΥΜΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΠΑΡΑΜΙΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.ΑΠΟΛΕΣΑΜΕ ΓΗΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.ΗΡΩΠΟΙΗΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.Κ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΡΗΘΜΗΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΜΦΑΜΦΗΣΒΙΤΗΣΗ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΘΕΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΙΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ Η ΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΛ-ΛΑΣ Κ ΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Κ ΜΕΦΑΛΗ ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΠΕΡΙΣΥΛΟΓΗ Κ ΑΓΩΝΑΣ.ΜΕ ΤΙΜΗ ΣΕΙΡΙΟΣ81.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΈΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΊ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ(ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΚΟΜΜΑ Η ΔΗΜΑΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕΤΙ ΝΕΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ????ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΝΕΛ-ΛΗΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΓΗΚΕ 2 ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ.ΕΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΤΑΧΑ ΤΟΝ ΕΞΗΓΧΡΟΝΙΣΜΟ.ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΣ,ΤΩΝ ΗΘΩΝ Κ ΕΘΙΜΩΝ ΜΑΣ.Κ ΟΥΤ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ.ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ.Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΕΘΝΟΙ.Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Κ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ,Ο ΛΑΟΣ,ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΗΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ.... ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΡΕΙΟ ΚΑΙ ΓΛΕΙΩΔΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣ.... ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ....(ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΚΣΚΑΦΗ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"... ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ... ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΙΜΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ"... ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ... ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΤΑΦΟΣ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΓΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΑΣ.... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΞΩ (ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΑΚΟΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ... ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΘΕΟΥ ΑΜΜΩΝΟΣ ΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΑΜΜΩΝ (ΦΑΡΑΩ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ???? ΜΑ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ.... ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ.... ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.... ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ.... ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑΖΙ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΟΥ.... ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΑΝ 500.000....ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ.... ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ... ΚΑΙ ΩΗΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΩΗΜΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ, ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΕΛΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνούμε αγαπητέ ανώνυμε. Και εγώ εθνικιστής είμαι. Το μοναδικό φάρμακο σε αυτό που έρχεται είναι η εθνική αντίσταση.

      Αλλά όπλο των Ελλήνων είναι η δημοκρατία. Θα πρέπει επιτέλους κάποτε να κυβερνηθεί αυτή η χώρα από Ελληνες.

      Ελληνες πολίτες.

      Οχι πράκτορες ξένων δυνάμεων.

      Διαγραφή
  11. Να και μια ευκαιρία όχι απλώς να μας κλείσετε τα στόματα (εμάς των ακίνδυνων εθνικιστών), αλλά να γίνουμε οι πιο αφοσιωμένοι στρατιώτες της χρυσής αυγής:

    http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8871.html

    Τα υπόλοιπα λόγια και τις υποσχέσεις τις ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή