Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΕΣ – ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!


Τις τελευταίες ημέρες, έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία το φρικτό έγκλημα στην Ξάνθη. Το τι ακριβώς έγινε είναι νομίζω γνωστό σε όλους και δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες και περιγραφές. Μπορούμε, όμως, να αναφερθούμε στο τι μπορούσε να γίνει για να αποφευχθεί το έγκλημα και στο ποια είναι η πρέπουσα τιμωρία γι’ αυτό.

Ο απεχθής φονιάς, δεν ήταν άγνωστος στις αρχές. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί ξανά για βιασμό. Αν είχε εφαρμοστεί και στην περίπτωσή του ο χημικός ευνουχισμός –που εφαρμόζεται σε κάποιες χώρες για τους βιαστές και τους παιδεραστές- δε θα είχε γίνει το έγκλημα! Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Τώρα, όμως, το έγκλημα έγινε. Είναι τιμωρία η παραμονή του δράστη για 10-15-20 χρόνια σε μια φυλακή; Πρόκειται για 27χρονο. Το πολύ-πολύ στα 47 του χρόνια θα έχει βγει έξω και θα έχει όλη τη ζωή μπροστά του, ενώ το έγκλημα θα έχει ξεχαστεί. Και καθόλου δεν αποκλείεται να το ξανακάνει. Η μόνη, λοιπόν, πραγματική δικαιοσύνη γι ένα τέτοιο κτήνος έπρεπε να είναι η θανατική ποινή. Τίποτα άλλο!

Αμαλία Κουτσαβίτη
ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου