Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

KEVA, η ελληνική αντι-αλβανική οργάνωση κατασκοπείας συνδέεται με πολιτικούς και μέλη της σημερινής κυβέρνησης


Ο δημοσιογράφος Auron Tare γράφει σήμερα στο Πανοράμα, ότι η ελληνική οργάνωση KEVA είναι κέντρο αντιαλβανικής κατασκοπείας.
Έχουν βρεθεί αποδεικτικά έγγραφα τα οποία ανήκουν σε αποχαρακτηρισμένα αμερικανικά αρχεία μυστικών επιχειρήσεων που υπάρχουν στοιχεία όχι μόνο για τον OPC, πρόδρομος της CIA, αλλά και άλλες οργανώσεις.
Ως μία από αυτές αναφέρεται η ελληνική οργάνωση του KEVA, που εν καιρώ πολέμου προέβη σε επιθετικές δραστηριότητες κατασκοπείας στην Αλβανία.
Στόχος αυτής της οργάνωσης ήταν ο διαχωρισμός της νότιας Αλβανίας και η ενσωμάτωση της στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Auron Tare, η οργάνωση αυτή είναι πολύ ενεργή στην ελληνική διασπορά και στην Ελλάδα, διατηρεί, μάλιστα, πολύ στενές σχέσεις με πολιτικούς του σύγχρονου αλβανικού πολιτικού φάσματος και της αλβανικής κυβέρνησης.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι θα δώσει περισσότερα στοιχεία στο φύλλο της επόμενης Κυριακής για την οργάνωση αυτή.
Η αλβανική κυβέρνηση το λιγότερο που πρέπει να κάνει είναι να επέμβει και να απορρίψει τις εν λόγω αιτιάσεις.
Το εβδομαδιαίο περιοδικό αναφέρει για κατασκοπεία του γειτονικού κράτους στο πολιτικό προσκήνιο (καριέρας) της Αλβανίας.
Και αν η κυβέρνηση εφαρμόσει τη μέθοδο της αποσιώπησης ,δεν θα έπρεπε κάποιο άλλο όργανο του αλβανικού κράτους να μιλήσει δημόσια για το ζήτημα αυτό; (ρωτάει το αλβανικό δημοσίευμα της αλβανικής Τέμα).
--
The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου