Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ρουμάνος επιδεικνυόταν και αυνανιζόταν μπροστά σε παιδάκια στην Βούλα!

Αναστάτωση προκλήθηκε ανάμεσα στους λουόμενους της οργανωμένης παραλίας της Ά πλαζ Βούλας (South Coast). Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ το περιστατικό έγινε προχθες. Χάρις στην παρατηρητικότητα ενός γονέα απεφεύχθησαν τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, προχθες, γύρω στις 7.30 το απόγευμα, ένας 30χρονος Ρουμάνος κολυμπούσε κοντά σε φουσκωτά παιχνίδια τα οποία βρίσκονται μέσα στην θάλασσα, και τα οποία χρησιμοποιούν μικρά ως επί το πλείστον παιδιά για ψυχαγωγία.

Ο ενήλικας μόλις βρέθηκε κολυμπώντας κάτω από τα πλωτά παιχνίδια σε απόσταση αναπνοής από τουλάχιστον 15 παιδάκια, τα περισσότερα κάτω από 10 χρονών, άρχισε να αυνανίζεται και να τους κάνει άσεμνες χειρονομίες. Ευτυχώς ο γονέας είχε ήδη ειδοποιήσει το προσωπικό ασφαλείας της πλαζ το οποίο με την βοήθεια ενός πλωτού ποδηλάτου συνέλαβε τον Ρουμάνο και τον παρέδωσε σε αστυνομικούς του Α.Τ. Βούλας που κατέφθασαν άμεσα στην παραλία. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τ.Α. Βούλας.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Δέν θέλει δίκη τό σκουπίδι. Δέν θέλει φυλάκιση. Κόψιμο τό πουλί καί αφήστε τον νά ψωφήσει από αιμοραγία. Αλλά ποιοί ΄θά τό εφαρμώσουν αυτό? Οί πουλημένοι προδότες? Έφτιαξαν τήν Ελλάδα στά μέτρα τού κάθε κλέφτη, βιαστή, ανώμαλου, πράκτορα, καί προδότη, νά κάνει ότι γουστάρει. Βγάζει μάτια πόσο στημένο καί καλοσχεδιασμένο είναι, αλλά ποιός θά ασχοληθεί τώρα μέ λεπτομέρειες, καί συνομοσιολογίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή