Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Το Κέντρο Εξομοιωτών Αρμάτων Μάχης στην Αλεξανδρούπολη!

Το Κέντρο, το οποίο θεωρείται ως το καλύτερο σύστημα Εξομοιωτών αρμάτων μάχης στην Ευρώπη, παρέχει τη δυνατότητα ρεαλιστικής εκπαίδευσης των πληρωμάτων των αρμάτων LEO1Α5 και LEO2HEL το οποίο θεωρείται από τα κορυφαία άρματα μάχης στον κόσμο.




Αποτελείται από 4 πύργους αρμάτων LEO2HEL, 2 καμπίνες οδήγησης LEO2HEL, 3 καμπίνες βολής LEO1A5, 2 καμπίνες οδήγησης LEO1A5 και 13 σταθμούς ΣΔΕ "ΗΝΙΟΧΟΣ".

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφτηκε το Κέντρο Εξομοιωτών αρμάτων μάχης LEO1Α5 και LEO2HEL στην Αλεξανδρούπολη.

http://www.veteranos.gr/2013/06/blog-post_6517.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου