Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Αυτοκτόνησε 49χρονη βολιώτισσα, μητέρα δύο παιδιών..

Τέλος στη ζωή της έδωσε μια 49χρονη Βολιώτισσα, η οποία βούτηξε τα ξημερώματα από την ταράτσα τετραώροφης οικοδομής στη Νέα Ιωνία.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, την άτυχη γυναίκα αντιλήφθηκαν γείτονες που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου. Η 49χρονη γυναίκα, ήταν μητέρα δύο παιδιών.

Όπως έγινε γνωστό, η αυτόχειρας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και παλιότερα είχε νοσηλευτεί σε κλινικές και ιδρύματα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ν. Ιωνίας. 


zougla.gr


Σχόλιο Πελασγού : Θεός σχωρέστην...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου