Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Φωτογραφίες από την άσκηση "Νικηφόρος" στην Σαμοθράκη - έγινε η νύχτα μέρα!

Από Επιτελείς αναφέρθηκε ότι οι έφεδροι όσο και οι εθνοφύλακες που ενεργοποιήθηκαν στο πλαίσιο της άσκησης "Νικηφόρος" πραγματοποίησαν εκπαίδευση και βολές με αρκετά όπλα τόσο ημέρα όσο και νύκτα με πάρα πολύ καλές έως άριστες επιδόσεις. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση εφέδρων σε νέα οπλικά συστήματα (Αντιαρματικά CORNET, TOW, FAGOT) καθώς επίσης και εκτέλεση βολών μέρα και νύχτα με τον διατιθέμενο οπλισμό (Μ2 0,50 χιλ, G3A3, MINIMI, MG3).
Στην τελική φάση της άσκησης πραγματοποιήθηκαν βολές από Αντιαρματικά FAGOT, ZU23, από τανκς  LEO1A5, όλμους 81’’ και ατομικό και ομαδικό οπλισμό.













Πηγή


Σχόλιο Πελασγού : Καλό είναι να καταλάβουμε πως η εφεδρεία είναι η ψυχή της Ελλάδος και κάθε πολίτης είναι και οπλίτης!Εκεί πρέπει να στοχεύσουμε και να στηρίξουμε τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε σημαντικό ποσοστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου