Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Λεηλάτησαν το Εκκλησάκι και έγραψαν..αραβικά!Ήθελαν μόνο να λεηλατήσουν!"Μυρίζει" ισλαμική..αγάπη!

Προβληματισμένη η αστυνομία από το βανδαλισμό στο Εκκλησάκι των Ποταμιών ενώ προσήχθησαν δύο άτομα από την περιοχή.
Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, μέχρι και γλωσσολόγο επιστράτευσε η Αστυνομία, για να αποκρυπτογραφήσει τα μηνύματα που βρέθηκαν γραμμένα, στους τοίχους της μικρής εκκλησίας στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου.
Το Εκκλησάκι, βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων που δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους!


Ήδη έχει κληθεί επιστήμονας που γνωρίζει την αραβική γλώσσα, ώστε να μεταφράσει τα συνθήματα και να βοηθήσει το έργο των αρχών, που προβληματίζονται, καθώς οι άγνωστοι δεν έκλεψαν τίποτα από το ναό, ούτε τα χρήματα από το παγκάρι, ούτε τα τάματα και το μόνο που ήθελαν ήταν να καταστρέψουν.

Την ίδια ώρα έχουν προσαχθεί δύο μετανάστες αραβικής καταγωγής, οι οποίοι εργάζονται εδώ και χρόνια στην περιοχή και για τους οποίους η τοπική κοινωνία εμφανίζεται διχασμένη: Οι μισοί κάτοικοι λένε ότι είναι υπεράνω πάσης υποψίας, εργατικοί και φιλήσυχοι, και οι υπόλοιποι τους αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

Το όμορφο Εκκλησάκι που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα κινδύνευσε να καεί ολοκληρωτικά και οι κάτοικοι της περιοχής που το αγαπούν και το φροντίζουν κάνουν τον Σταυρό τους που δεν συνέβησαν τα χειρότερα...


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Θά δούμε στήν πράξη πόσο ''φιλήσυχοι'' είναι οί λαθροέποικοί σας ηλίθιοι όταν θά τούς δώσουν τό πράσινο φώς νά επαναστατήσουν. Εσείς δέν θά βάλετε μυαλό ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή