Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Όλα τα..μπουμπούκια στην Ελλάδα!Κενυάτης μετέφερε στο Ελευθέριος Βενιζέλος ηρωίνη!

Συνελήφθη στις 24-10-2013 το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας... (1) αλλοδαπός υπήκοος Κένυας, ηλικίας 35 ετών, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων στο χώρο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα, εντόπισαν τον 35χρονο ο οποίος είχε αφιχθεί στη χώρα μας από το Ναϊρόμπι της Κένυας, να κατέχει, επιμελώς κρυμμένη μέσα στα τοιχώματα της αποσκευής του, ποσότητα ηρωίνης βάρους -9.150- γραμμαρίων και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου