Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Μία από τις μεγαλύτερες ασκήσεις για Ισραήλ στον Ελλαδικό μας χώρο!

Αν και οι πληροφορίες για την χθεσινή άσκηση των Ισραηλινών και των Ελληνικών Δυνάμεων στα Όρη της Κρήτης έρχονται με το σταγονόμετρο ...πληροφορίες κάνουν λόγο  ότι στην περιοχή έδρασε στην διάσωση των πιλότων η περίφημη ομάδα των Κομάντος του Ναυτικού ''Shayetet 13'' !




Σύμφωνα με το σενάριο της Ασκήσεως Ισραηλινοί πιλότοι μετά από βομβαρδισμό ΄΄στρατηγικού στόχου '' και την κατάρριψη του μαχητικού τους από την Α/Α του εχθρού ,αφού χρησιμοποίησαν το σύστημα αυτόματης εκτόξευσης  προσγειώθηκαν σε περιοχή άγνωστη ,άδενδρη  με πετρώδες έδαφος !

Το δορυφορικό σύστημα διάσωσης μετέδωσε το σήμα σε Ισραηλινό πολεμικό πλοίο που βρισκόταν στα ανοικτά και ο διοικητής επιχειρήσεων έστειλε Επιθετικά ελικόπτερα ως ομάδα υποστηρίξεως των μεταφορικών ελικοπτέρου που μεταφέρουν την επίλεκτη Μονάδα ''Shayetet 13'' που είναι η ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων του Ισραήλ !

Η Ομάδα κατάφερε να εντοπίσει σε άγνωστο έδαφος τους Πιλότους των Μαχητικών αφού πρώτα εξουδετέρωσε αντάρτες που είχαν σπεύσει στην περιοχή για να αιχμαλωτίσουν τους δύο άνδρες! 



Ελληνικά ελικόπτερα συμμετείχαν στην αποστολή ενώ δεν έγινε γνωστό αν συμμετείχαν και Ελληνικές δυνάμεις καταδρομών στην επιχείρηση  !

Οι πληροφορίες μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη αφού δεν ήταν δυνατόν να διασταυρωθούν! 

Aν όμως συνδυαστούν και με την μεγάλη αεροπορική άσκηση του Ισραήλ που έκλεισε τον εναέριο χώρο του από τη Δευτέρα για διάστημα 36 ωρών ...Τα συμπεράσματα δικά σας !


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου