Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΙΤΗ παγκοσμίως η Ελλάδα στις εκτρώσεις!!!


1 ΣΤΙΣ 4 ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ!!!

Ποια οικονομική κρίση και πράσινα άλογα; Ποια μνημόνια; Ποια πολιτική; Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι που ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ και κανείς δεν βγάζει μιλιά! Φοβούνται όλοι, ακόμα και όσοι παρουσιάζονται ως φιλάνθρωποι, Χριστιανοί και συμπονετικοί, να μιλήσουν ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!

Τα στοιχεία είναι φρικιαστικά: 300.000 Έλληνες το χρόνο καταλήγουν στα σκουπίδια όταν οι ίδιες οι μητέρες δολοφονούν τα παιδιά τους. Πρώτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στις αμβλώσεις, τρίτη στον κόσμο! Μια έκτρωση κάθε έντεκα δευτερόλεπτα πραγματοποιείται στην Ευρώπη, οδηγώντας στο θάνατο 2.725.820 έμβρυα ετησίως, ενώ στη χώρα μας ο αριθμός αυτός αγγίζει τις 300.000!


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το 22% των Ελληνίδων δηλώνει πως έχει κάνει τουλάχιστον μια έκτρωση ενώ το 10% των γυναικών που υφίστανται τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι μόλις εφηβικής ηλικίας.

Συγκεκριμένα, 40.000 εκτρώσεις το χρόνο αποφασίζονται από κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, από αυτές 1 στις 2 έφηβες που προχώρησε στην επέμβαση δεν έχει ενημερώσει ούτε καν τη μητέρα της.


Η έκπτωση των ηθικών αξιών, η ακολασία και ο χυδαίος «τρόπος ζωής» που προπαγανδίζουν τα βρωμερά ΜΜΕ, καθώς και η απομάκρυνση από τον Χριστό και την Εκκλησία, οδηγούν σε μαζικές δολοφονίες αγέννητων βρεφών!!!

Αν μεθαύριο λοιπόν, βλετιωθούν οι οικονομικοί δείκτες και εξαφανιστεί η ανεργία, θα καταλήξουμε να μην υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη χώρα για να επωφεληθούν, αφού δεν θα υπάρχουν πλέον γεννήσεις!!!

Και η Πολιτεία τι κάνει; Αντί να βάλει φραγμό σε αυτό το αίσχος, το έχει νομιμοποιήσει και μάλιστα το προβάλει ως...καλό, ακόμα και δείγμα προόδου!!!

Αυτή είναι η κατάντια μας! Αυτά είναι τα χάλια μας! Μία στις τέσσερις Ελληνίδες ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!

Ας σοκαριστούν ορισμένοι: Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν τους ενοχλεί! Πρόκειται για στυγνές δολοφονίες που γίνονται από ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!

Πρέπει, τουλάχιστον η Εκκλησία, να δώσει βάση στο θέμα: Δεν είναι δυνατόν να μη μιλά καθόλου ή να μιλά με μισόλογα, φοβούμενη μην την...κακοχαρακτηρίσουν ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Κι εμείς ως λαός, ας μετανοήσουμε και ας διορθωθούμε! Διότι η πραγματική κρίση δεν είναι οι κομματιασμένοι μισθοί και συντάξεις, αλλά τα κομματιασμένα παιδιά - θύματα των εκτρώσεων...!

Δημήτρης Σωτηρόπουλος
Πηγή

2 σχόλια:

  1. Άς πάρουμε αυτό τό εγκληματικό θέμα απ΄τήν αρχή πού δημιουργήθηκε. Νομίζετε ότι είναι τής εποχής μας αυτό τό έγκλημα? Δυστυχώς είναι πολύ παλαιό. Ποιό ΤΕΡΑΣ νομιμοποίησε τό έγκλημα? Ένας κωλοεβραίος τό 1983 μέ ολόκληρη μαφιόζικη ληστροσυμμορία σάν στρατός, πού ξεθεμελίωσε τό ήθος καί τίς αξίες τού Έλληνα. Καλά καταλάβατε! Ό μέγας ανθέλληνας λαοπλάνος πού τό έπαιζε πατριώτης ενώ είχε υπηρετήσει θητεία στό ναυτικό τών ΗΠΑ. Ό σιχαμένος μπαμπάκας τού τρισκατάρατου τζέφρυ πού ισοπέδωσε τήν πατρίδα μας, ό εβραιοπορνόγερος αντρέας. Αφού διέλυσε τήν οικονομία, καί τήν κοινωνία, θά τού ξεφευγε τό διαβολικό σχέδιο τών εκτρώσεων? Μέσα στά σχέδια τής νέας τάξης είναι καί οί εκτρώσεις. Εθνική αιμοραγία προκάλεσε ό μπασταρδοεβραίος, εκτός τό αιμα τών αθώων αγέννητων παιδιών πού πολύ σωστά αναφέρει ό αρθρογράφος. Ακολούθησαν ίδια καθάρματα εβραίοι νά κυβερνούν έπειτα, μέ τήν ίδια ακριβώς πολιτική ώς πρός τό μέγιστον αυτό έγκλημα, καί φτάσαμε σήμερα νά έχουν γαλουχηθεί γενιές μέ αυτό τό αίσχος, πού τό θεωρούν πιά κάτι τό φυσικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ.ΑΝ ΔΝ ΘΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΡΝΕΥΕΤΑΙ.Κ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΙDS Κ ΤΟΣΕΣ ΑΡΩΣΤΕΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΑΕΙ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΟΙΚΕΙΑ Κ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ.ΒΑΓΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή