Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο


Ένταση, έντονες αντεγκλήσεις και διαφωνίες κυριάρχησαν στη διαδικασία
Αλώβητη βγήκε η δικομματική κυβέρνηση από την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Με την στήριξη των βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου υπερψηφίστηκαν με 152 το άρθρο 1 και με 151 το άρθρο 2 .

Αίσθηση προκάλεσε η διαφοροποίηση του Γιώργου Παπανδρέου που ψήφισε "Ναι" στο αρθρο 1 και όχι στο άρθρο 2 για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 

Επίσης ο Ν. Κακλαμάνης ψήφισε "παρών" στο άρθρο 1 και "ναι" στο άρθρο 2, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ, με απόφαση του Α. Σαμαρά.

Οι περίφημοι "αντάρτες" Μ. Κασσής, Ι. Τζαμτζής, Θ. Μωραΐτης, Α. Λοβέρδος, Ν. Σηφουνάκης και Μαξ. Χαρακόπουλος,  ψήφισαν "Ναι σε όλα"!

Είχε προηγηθεί ένα έντονο παρασκήνιο ζυμώσεων και πιέσεων προς τους βουλευτές οι οποίοι διατύπωναν πληθώρα ενστάσεων για διατάξεις του πολυνομοσχεδίου ζητώντας βελτιώσεις από τους υπουργούς προκειμένου να δώσουν την θετική ψήφο τους.

Η διαδικασία διεξήχθη σε συγκρουσιακό κλίμα μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, ενώ δεν έλειψαν και οι ενδοκυβερνητικές τριβές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου