Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Καμμένος: Νομοθετείτε τις εντολές των ξένων


Για εκβιαστικά διλλήματα που θέτει η κυβέρνηση, σαν αυτά που έθετε ο Γ. Παπανδρέου το 2010 παραποιώντας τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, έκανε λόγο ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού καταλογίζοντάς του πως το 2011 έκανε μέσα σε μια νύχτα κωλοτούμπα και έγινε ο μεγαλύτερος υπηρέτης των τραπεζιτών και των δανειστών.  

Παράλληλα άφησε αιχμές κατά του Φ. Κουβέλη τον οποίο χαρακτήρισε «μαξιλάρι», σημειώνοντας πως ενώ δηλώνει ότι θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, από την άλλη τάσσεται κατά της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Γ. Στουρνάρα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως πλέον ακόμα και η κυβέρνηση παραδέχεται την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, αφού ακόμα και για απλές ρυθμίσεις ζητά την έγκριση των δανειστών.  

Ο κ. Καμμένος έκανε μάλιστα λόγο για παράνομες και αντισυνταγματικές συμβάσεις που φέρνουν οι δανειστές και τις οποίες νομοθετεί η κυβέρνηση κατ’ εντολήν τους. 

«Οι διατάξεις που φέρνετε ευνοούν τις πολυεθνικές», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος  στη λειτουργία των φούρνων και τα φωτοβολταϊκά.

«Οι διατάξεις για το γάλα εξυπηρετούν βιομηχανίες του εξωτερικού, ενώ οι διατάξεις για τα φάρμακα κλείνουν τα φαρμακεία και παραδίδουν τον έλεγχο του λαού στις πολυεθνικές», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε νωρίτερα ταχθεί υπέρ της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα, η οποία όμως απορρίφθηκε από το προεδρείο της Βουλής.

Για τη λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι τα προτεινόμενα μέτρα διαμορφώθηκαν από το ΙΟΒΕ, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας.

Συγκεκριμένα, για το  θέμα του γάλακτος ο κ. Καμμένος, αφού επισήμανε πως οι κυβερνητικοί βουλευτές «ανέβασαν» το θέμα τεχνηέντως, τόνισε ότι στόχος με τις ρυθμίσεις αυτές είναι να αποκτήσουν τον έλεγχο των προϊόντων οι πολυεθνικές εταιρείες και εκτίμησε ότι έτσι θα περάσουν στον έλεγχο του λαού. Για την διάταξη σχετικώς με τα φωτοβολταϊκά ο κ. Καμμένος είπε πως ο σκοπός της είναι για να δημιουργηθούν τεράστιες μονάδες που θα ελέγχουν την ενέργεια.

«Το ίδιο γίνεται παντού, αλλά κυρίως για τις τράπεζες. Θα δούμε μέχρι τις εκλογές την κα Μέρκελ στην Ελλάδα που θα ανακοινώσει την μεγάλη επιτυχία της Ελλάδος που θα είναι η ρύθμιση των μακροχρόνιων δανείων με μικρότερο επιτόκιο. Εκεί θα παραδοθεί πλήρως η κυριαρχία της χώρας» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Όπως είπε οι ίδιοι οι τραπεζίτες με κομπίνες και απάτες δημιούργησαν τεράστιες τρύπες και απάτες στις τράπεζές τους και μετά έκαναν το τραπεζικό χρέος δημοσιονομικό. Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως σήμερα έρχονται να νομοθετήσουν για την μελλοντική απαλλαγή από ποινικά δικαστήρια αυτοί που σήμερα διαπράττουν τα εγκλήματα. Τέλος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι καλύπτεται ο διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος ενώ κατέθεσε στα πρακτικά απόρρητο έγγραφο που περιέχεται το σύνολο του αρχείου της διεύθυνσης του πιστωτικού συστήματος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταλήγοντας είπε: Εμείς για τις αρχές θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Αντέχουμε γιατί είμαστε μαζί με τον ελληνικό λαό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου