Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Νέα επίθεση Κούρδων σε τούρκικη ομάδα της χωροφυλακής

ΤΟ PKK ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΕ στο Ντιγιαρμπακίρ με μία ομάδα συμπαθούντων από το Bingöl, μπλόκαραν το βράδυ το δρόμο και προέβησαν σε απαγωγή δύο λοχίων της χωροφυλακής. Στο συμβάν μέλη του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος έριξαν χειροβομβίδες σε στρατιώτες που τους ακολουθούσαν με αποτέλεσμα να τραυματισθούν οκτώ», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα και συνεχίζει:

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο στην πόλη Lice, ενώ συγχρόνων άρχισε επιχείρηση για τον εντοπισμό της ένοπλης κουρδικής ομάδας στην περιοχή.

Σύμφωνα με τους Κούρδους, η απαγωγή των δύο λοχίων έγινε για λόγους διαμαρτυρίας για την κατασκευή ενός σταθμού χωροφυλακής στην περιοχή που κατοικείται κατά πλειοψηφία από Κούρδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν από το κουρδικό «Επαναστατικό Κίνημα Πατριωτικής Νεολαίας»- (HDW-H) και μερίδα συμπαθούντων το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα. 

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου