Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Γερμανοί Χριστιανοδημοκράτες ενοχλημένοι με την προσέγγιση Ελλάδας-Ρωσίας


Την ενόχληση του μπλοκ των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών για την «προσέγγιση» Ελλάδας και Ρωσίας, με αφορμή τις επισκέψεις στη Μόσχα, εκφράζουν στελέχη τους. Παράλληλα, ο γερμανικός Τύπος συσχετίζεται τις επισκέψεις με την δύσκολη οικονομική κατάσταση και υποστηρίζουν πως η ελληνική κυβέρνηση θα ζητήσει μέτρα στήριξης, όπως τη μείωση των τιμών του φυσικού αερίου από την Gazprom. 

Ο επικεφαλής του Λαϊκού Κόμματος στο ευρωκοινοβούλιο Μάνφρεντ Βέντερ (του βαυαρικού CSU) αναφέρει στο Spiegel ότι ο κ. Τσίπρας «ασκεί μια πολύ επικίνδυνη πολιτική, η προσέγγιση με τη Ρωσία δυσκολεύει μια λύση με την Ευρώπη». Ο έλληνας πρωθυπουργός, είπε, «πρέπει να σκεφθεί καλά εάν το αυταρχικό καθεστώς της Ρωσίας είναι ο κατάλληλος σύμμαχος».
Ο συνάδελφός του Χέρμπερτ Ρόιλ είπε πως «η συμμετοχή στην ΕΕ σημαίνει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη, και όχι τεχνάσματα». «Όποιος παίζει με τη φωτιά και ψάχνει βοήθεια στη Ρωσία κινδυνεύει να κάει» λέει χαρακτηριστικά στο περιοδικό. Επίσης, ο επικεφαλής των Χριστιανοδημοκρατών για ευρωπαϊκά θέματα, Γκούντερ Γκίχμπαουμ, επισήμανε πως «αντί να παρακαλάει ο Τσίπρας για βοήθεια τους Ρώσους καλύτερα να ετοιμάσει μια λίστα με συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις».
Νωρίτερα, το περιοδικό είχε αναφέρει πως η ελληνική κυβέρνηση «έχει στραφεί στη Μόσχα για βοήθεια», δείχνοντας αρχικά στο ταξίδι Λαφαζάνη στη ρωσική πρωτεύουσα. Στόχος είναι, υποστηρίζει το περιοδικό επικαλούμενο πηγές του, είναι να αποσπάσει από τη ρωσική πλευρά μείωση των τιμολογίων για το φυσικό αέριο αλλά και εξαίρεση των ελληνικών προϊόντων από το εμπάργκο με φόντο την Ουκρανία. 

Πηγή:in.gr 
http://www.geopolitics.com.gr/2015/03/blog-post_780.html
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου