Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Συρία: Η Τουρκία μας επιτίθεται ενισχύοντας τρομοκρατικές ανταρτικές ομάδες

Το καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ στη Συρία κατηγόρησε την Τουρκία ότι παρείχε οπλισμό και υποστήριξη στις «τρομοκρατικές οργανώσεις» που εξαπέλυσαν επιθέσεις στις πόλεις Ιντλίμπ και Τζισρ αλ Σούγουρ. Το υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε «ευθεία τουρκική επίθεση στη Συρία» την υποστήριξη που παρέχει η Άγκυρα στις οργανώσεις αυτές, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

«Οι επιθέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων στην πόλη Ιντλίμπ και στην Τζισρ αλ Σούγουρ διαπράχθηκαν με την υποστήριξη, επιμελητειακή και πυρός, του τουρκικού στρατού» ανέφερε στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου