Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

30 νεκροί Κούρδοι αντάρτες σε μάχες λένε οι Τούρκοι


Οι μάχες στην νοτιανατολική Τουρκία και στα σύνορα με το Ιράκ, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση μεταξύ των στρατευμάτων της Τουρκίας και του ΡΚΚ. Η νέα τακτική της Τουρκίας είναι οι αεροπορικές επιδρομές και στις δύο πλευρές των συνόρων, στοχεύοντας στην όσο τον δυνατόν μεγαλύτερη επιδείνωση των θέσεων των ανταρτών.

Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος ο Ερντογάν σήμερα, οι απώλειες από την πλευρά των Κούρδων ανήλθαν στους 30 νεκρούς και απροσδιόριστος αριθμός τραυματιών. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ενώ θεωρεί ότι πολύ σύντομα το θέμα θα πάρει τέλος, καθώς οι αντάρτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα ανεφοδιασμών σε όπλα. 

Η νέα κλιμάκωση των επιθέσεων έρχεται μετά τον θάνατο δύο Τούρκων στρατιωτών, από πυρά Κούρδων ανταρτών του ΡΚΚ. Και όπως φαίνεται θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, καθώς πάνω σ' αυτό το κλίμα θα παιχτεί όπως όλα δείχνουν το προεκλογικό παιχνίδι και ο τελικός νικητής των εκλογών της 1ης Νοεμβρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου