Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ιαπωνία: Δεν θα δεχτεί ούτε έναν πρόσφυγα στο εσωτερικό της- Θα τους βοηθήσει όμως οικονομικά


Χρηματική θα είναι κυρίως η βοήθεια της Ιαπωνίας προς τους Σύρους και Ιρακινούς μετανάστες που έχουν εκτοπιστεί από τις πατρίδες τους λόγω συρράξεων. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, η χώρα του θα διαθέσει γύρω στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια για να χτίσει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Όπως διευκρίνισε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, η χώρα του θα αυξήσει τη βοήθεια στους πρόσφυγες κατά περίπου 810 εκατομμύρια δολάρια, τρεις φορές το ποσό που διέθεσε πέρσι, ενώ για ειρηνικούς σκοπούς θα διαθέσει ακόμα  περίπου 750 εκατομμύρια δολάρια.

Ταυτόχρονα βέβαια ο ιάπωνας πρωθυπουργός κατέρριψε κάθε πιθανότητα η χώρα του - η οποία δέχτηκε μόλις 11 από τους 5.000 αιτούντες άσυλο πέρσι - να υποδεχτεί πρόσφυγες από τη Συρία.

Ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη τύπου στη Νέα Υόρκη στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο Άμπε απάντησε γενικευμένα ότι η χώρα χρειάζεται να στηρίξει τους δικούς της εργαζόμενους με βήματα όπως η ενδυνάμωση περισσότερων γυναικών και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων για εύρεση εργασίας.

«Σε σχέση με το θέμα του πληθυσμού, υπάρχουν πολλά πράγματα που οφείλουμε να κάνουμε προτού δεχτούμε μετανάστες», είπε ενώ προσέθεσε πως «η Ιαπωνία θα ήθελε να συνεισφέρει αλλάζοντας τις συνθήκες που δημιουργούν τους μετανάστες».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου