Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Τσίπρας σε Ράμα: Σεβασμό στην Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας


Η διμερής συνεργασία σε κοινά προγράμματα και η επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων ήταν το επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Έντι Ράμα με τον Έλληνα ομολόγο του, Αλέξη Τσίπρα στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.


Ο Ράμα τόνισε ότι ο πρωταρχικός στόχος της Αλβανίας είναι τώρα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εύρεση κοινού εδάφους για συζήτηση στα εκκρεμή ζητήματα των δύο χωρών, όπως είναι τα θαλάσσια σύνορα, η βάση του διεθνούς δικαίου στο πνεύμα του αμοιβαίου σεβασμού.

Στο ίδιο πνεύμα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας  τόνισε την ανάγκη για σεβασμό  στα δικαιώματα  της ελληνικής μειονότητας και τον σεβασμό των θρησκευτικών δικαιωμάτων της , υπογραμμίζοντας το σημαντικό ρόλο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας και Τιράνων, Αναστάσιου.

Επίσης , η διμερής συνεργασία στον οικονομικό και εμπορικό τομέα, αποτέλεσαν μέρος της συζήτησης των δύο ανδρών.

Ο επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης, κάλεσε τον Έλληνα πρωθυπουργό για επίσημη επίσκεψη στα Τίρανα.

http://www.echedoros-a.gr/2015/09/blog-post_496.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου