Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Απογοήτευση στην Ουάσιγκτον για το πρόγραμμα των ‘ήπιων ισλαμιστών’


Την παραδοχή ότι η εκπαίδευση της συριακής αντιπολίτευσης δεν πέτυχε τους αναμενόμενους στόχους εξέφρασε την Τρίτη η αμερικανική κυβέρνηση.

Σε δήλωση από το Λευκό Οίκο εκφράζεται η απογοήτευση της κυβέρνησης «για το πρόγραμμα της εκπαίδευσης και εξοπλισμού της συριακής αντιπολίτευσης δεν προχώρησε ως ήλπιζε η κυβέρνηση Ομπάμα».

Οι  αμερικανικές παρατηρήσεις ήρθαν μετά  τη γνωστοποίηση από στρατιωτικές πηγές ότι η λεγόμενη «ήπια» αντιπολίτευση της Συρίας παρέδωσε αμερικανικά όπλα και πυρομαχικά, καθώς και οχήματα στην τρομοκρατική οργάνωση της Αλ Κάιντα «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα».

Το αμερικανικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, από αμερικανούς επιτελικούς, κόστισε συνολικά 500 εκατομμύρια δολάρια και δέχθηκε ευρεία αρνητική κριτική στις Ηνωμένες Πολιτείες και καθορίστηκε από ομάδα γερουσιαστών ως «μία αποτυχία», όπως γράφει η Σκάι Νιουζ αλ Αράμπια.

http://www.echedoros-a.gr/2015/09/blog-post_338.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου