Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιά με δρακόντεια μέτρα στη Γαλλία - 60.000 αστυνομικοί στους δρόμους


Δρακόντεια μέτρα έχει λάβει η γαλλική κυβέρνηση ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την υποδοχή του 2016, μετά το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, από γκρουπ τζιχαντιστών. Περισσότεροι από 60.000 Γάλλοι αστυνομικοί σε όλη τη χώρα θα «υποδεχθούν» το νέο χρόνο στους δρόμους, μακριά από τις οικογένειές τους, καθώς αποφασίστηκε να μη ματαιωθεί καμία εκδήλωση, εφαρμόζοντας πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια.

Με εντολή του Γάλλου υπουργού Άμυνας, Ζαν Ιβ Λε Ντριάν, την Τετάρτη (30/12), το 80% της αστυνομικής δύναμης της χώρας θα βρίσκεται σε υπηρεσία με πλήρη εξοπλισμό, ενώ θα υπάρχει μεγάλος αριθμός μυστικών αστυνομικών, με πολιτικά, ανάμεσα στο πλήθος, καταγράφοντας τις όποιες ύποπτες κινήσεις.

Η μοναδική ακύρωση που αποφασίστηκε αφορά τα βεγγαλικά στην πόλη του Παρισιού. Αντί γι' αυτό, θα μεταδοθεί ένα πεντάλεπτο βίντεο στην περιοχή της Αψίδας του Θριάμβου, με γιγαντοοθόνες στο Champs Elysee, μόλις πριν τα μεσάνυχτα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου