Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ετοιμάζεται η νέα ρωσική Φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων «Ναύαρχος Kasatonov»


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Σε πραγματικό «οργασμό» ευρίσκεται η ρωσική αμυντική βιομηχανία ειδικά όσο αφορά την κατασκευή σκαφών επιφανείας αλλά και υποβρυχίων  .

Η δεύτερη υπερσύγχρονη Φρεγάτα κατευθυνόμενων πυραύλων «Ναύαρχος Kasatonov» είναι σε  έτοιμη σε ποσοστό 81%, ολοκληρώνοντας ένα πολύ μεγάλο επίπεδο εργασιών» , είπε στο RIA Novosti , η γραμματέας Τύπου των Ναυπηγείων «Σεβερνάγια Βερφ» Olga Danilevskaya, σύμφωνα με  σχετικό δημοσίευμα .


Η κατασκευή της Φρεγάτας  ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2014 και είναι κλάσεως «Ναύαρχος Gorshkov».  Σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της και θα ξεκινήσει  θαλάσσιες δοκιμές.

Επίσης, στο υπόστεγο των ναυπηγείων  Σεβερνάγια , ευρίσκεται μία ακόμη Φρεγάτα με το όνομα «Ναύαρχος Golovko».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο των ναυπηγείων στην  φρεγάτα έχει τοποθετηθεί όλος ο ηλεκτρομηχανολογικός  εξοπλισμός , και γενικά όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα του πλοίου .

Οι  Φρεγάτες κλάσεως «Ναύαρχος Gorshkov» έχουν εκτόπισμα 4.500 τόνων, μήκος 135 μέτρα και πλάτος 15 μέτρα. Διαθέτουν πυροβόλο 130 χιλιοστών  Α-192 «Armat» , 16 εκτοξευτήρες για αντιπλοικά  βλήματα Cruise  «Onyx» ή «Caliber-ΝΧΟ» και πυραύλους «Poliment-Redoute». Σύμφωνα με τα σχέδια του ρωσικού επιτελείου ναυτικού θα κατασκευαστούν  οκτώ φρεγάτες αυτής της κλάσεως .

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου