Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Λαφαζάνης: "Η χώρα να μην υποκύψει στη μνημονιακή δικτατορία"


«Η χώρα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε μνημονιακή δικτατορία, ούτε σε χούντα του ευρώ. Ο ελληνικός λαός θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα δημοκρατικά δικαιώματά του, καθώς και την επιβίωση και το μέλλον των παιδιών του», δήλωσε από τον Πύργο της Ηλείας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας την εισαγγελική απόφαση για την αντιμετώπιση των αγροτικών μπλόκων.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας ανέφερε και τα εξής μεταξύ άλλων: «Πίσω από την εισαγγελική απόφαση για διώξεις σε βάρος των αγροτών, στο όνομα της παρακώλυσης συγκοινωνιών, βρίσκεται το αποκρουστικό πρόσωπο της μεταλλαγμένης νεομνημονιακής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάνει επίδειξη άθλιας αυταρχικής πυγμής, καταστολής και διώξεων σε βάρος του αγωνιζόμενου αγροτικού κόσμου. Η παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα αντί να επιδείξει πυγμή στους πιστωτές νεοαποικιοκράτες και το γερμανικό κατεστημένο, κάνει επίδειξη αυταρχικής δύναμης και αστυνομοκρατίας απέναντι στους αγρότες».

Ο κ. Λαφαζάνης εκτίμησε επίσης πως οι αγρότες «ξέρουν ότι αν εγκαταλείψουν τα μπλόκα, χωρίς να νικήσουν, θα εγκαταλείψουν στη συνέχεια και τα χωράφια τους αφήνοντας πίσω τους μια χώρα καθημαγμένη και ερειπωμένη». «Δεν θα εγκαταλείψουν, όμως, οι αγρότες τα χωράφια τους, αλλά θα φύγει άρον άρον και νύχτα η νεομνημονιακή κυβέρνηση και το παλαιομνημονιακό πολιτικό κατεστημένο», προέβλεψε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου