Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΑΙΣΧΡΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Για άλλη μια φορά το μουσουλμανικό μίσος προς κάθε τι χριστιανικό και ειδικά ορθόδοξο, εκδηλώθηκε αυτή την φορά στο Κοσσυφοπέδιο.

Μουσουλμάνοι Αλβανοί μπήκαν σε μια ορθόδοξη εκκλησία στην Πρίστινα και… ούρησαν στο εσωτερικό της. Αυτό έγινε χωρίς αμφιβολία για να εκφράσουν το μίσος τους κατά του Χριστού. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός του Κοσσόβου, εκπρόσωπος της σερβικής μειονότητας, Μπράνιμιρ Στογιάνοβιτς, καταδίκασε αυτό την βλάσφημη πράξη λέγοντας ότι «η ούρηση σε ένα ιερό είναι ντροπιαστική, απολίτιστη βανδαλισμός». Η φωτογραφία λήφθηκε με τους βέβηλους μουσουλμάνους να βγαίνουν από την εκκλησία αφότου διέπραξαν την αηδιαστική αυτή πράξη τους.


Η αστυνομία του κρατιδίου ήταν κοντά στην Εκκλησία, αλλά αντί να συλλάβει τους βλάσφημους, δεν έκανε τίποτα παρά να τους παρακολουθούσαν μόνο. «Η απαθής παρακολούθηση των διαδηλωτών από την αστυνομία, καθώς έμπαιναν στο ναό για να ουρήσουν είναι επίσης ντροπιαστική», δήλωσε ο Στογιάνοβιτς.

Η βεβήλωση χριστιανικών ναών είναι ένα πολύ συνηθισμένος πράγμα στο Κοσσυφοπέδιο όπου οι μουσουλμάνοι αποτελούν την πλειοψηφία. Η συγκεκριμένη εκκλησία στην Πρίστινα, που ονομάζεται «Ναός του Σωτήρος Χριστού», είναι η πιο στοχευόμενη από τους μουσουλμάνους Αλβανούς της περιοχής. Ο Στογιάνοβιτς απαιτεί εξαιτίας της μεγάλης στοχοποίησης αυτού το ναού, να κτιστεί ένας τοίχος γύρο από τον ναό για καλύτερη προστασία. Πράγμα που αποκλείεται να το κάνουν.

Αυτή η ύπουλη βεβήλωση τον χριστιανικών ναών προκαλεί οργή στους Σέρβους Χριστιανούς με συνέπεια οργισμένες δηλώσεις. Ένας Σέρβος Ορθόδοξος Χριστιανός, δήλωσε: «Σας υπόσχομαι ένα πράγμα, εγώ θα κατουρήσω επάνω στους τάφους τους, μια μέρα ελπίζω πολύ σύντομα.

Αντιχριστιανικές πράξεις είναι πολύ συχνές, αλλά ελάχιστες αναφέρονται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Στις 6 Ιανουαρίου του περασμένου έτους Μουσουλμάνοι Αλβανοί στο Κοσσυφοπέδιο απέκλεισαν Χριστιανούς από την είσοδο τους στην Ορθόδοξη Εκκλησία στην Djakovica. Παρακάτω η φωτογραφία:

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τη θεία λειτουργία την Τετάρτη, σε μια στιγμή που τα παιδιά του ιερέα της ενορίας Velja Στοΐκοβιτς έπαιζαν στην αυλή της εκκλησίας. Ο Στοΐκοβιτς ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία σχετικά με αυτό το περιστατικό και διεξήχθη έρευνα. Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, η επίθεση διαπράχθηκε από τέσσερις Αλβανούς νεαρούς που περνούσαν δίπλα από την εκκλησία. Ένας από αυτούς πέταξε ξαφνικά μια τεράστια πέτρα μπροστά στην κεντρική πύλη. Οι τέσσερις τράπηκαν σε φυγή σε ένα μέρος του Orahovac που κατοικείται από Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου.

Τέτοιες αισχρές πράξεις βεβήλωσης για πολλούς είναι προάγγελοι ενός θρησκευτικού πολέμου. Μας θυμίζουν ένα άλλο χαρακτηριστικό περιστατικό που συνέβη τον 13ο αιώνα στη Νότια Γαλλία. Ένας «Καθαρός» (αίρεση της εποχής), ονόματι Hugo είχε τέτοια δαιμονική επίδραση που εισήρθε σε μια εκκλησία, αφόδευσε δίπλα στην Ιερά Τράπεζα και σκουπίστηκε με το κάλυμμα της Αγίας Τράπεζας. Ο Ηγούμενος της Chateaux ανέφερε αυτό το έγκλημα στις αρχές στην Τουλούζης, και αυτοί είπαν στον κληρικό ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τον τιμωρήσουν για ένα τέτοιο θέμα.

Πολλά γεγονότα όπως αυτά του Κοσσυφοπεδίου, εξ αιτίας της σκανδαλώδους αδιαφορίας των αρχών θα καταλήξουν αναπόφευκτα σε θρησκευτικό πόλεμο. Σε κοινωνίες όπου οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο για το Θεό, οι πράξεις βλασφημίας λαμβάνονται σοβαρά υπόψη, και υπάρχει μια κλιμάκωση βίας εναντίον των χριστιανών που αγωνίζονται για την πίστη τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σύντομα μπορεί να δούμε θρησκευτικό πόλεμο μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων σε μια σημαντική περιοχή όπως αυτή του Κοσσυφοπέδιου που την έχουν ξεχάσει τα ΜΜΕ.

Σήμερα από τη μια πλευρά έχουμε τους μουσουλμάνους με τον άκρατο «σεβασμό» που δείχνουν στους ναούς μας αφοδεύοντας και γκρεμίζοντάς τους και από την άλλη τις κυβερνήσεις να μας υποχρεώνουν να ανεχτούμε ανεγέρσεις τζαμιών, τμήματα μουσουλμανικών σπουδών και αίθουσες προσευχής για τους μουσουλμάνους. Αυτές οι καταστάσεις εκτός από οξύμωρες αποτελούν άλλη μια διαστρέβλωση της κοινής λογικής από μέρους των κυβερνήσεων, προς την τελική ισλαμοποίηση των λαών και αφανισμού του χριστιανισμού στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου