Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μεταστάθμευση επιπλέον μαχητικών αεροσκαφών Su-30 στο «οχυρό» Κριμαία.


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )

Οι μετακινήσεις οπλικών συστημάτων , μαχητικών αεροσκαφών και προσωπικού πραγματοποιείται  εδώ και μεγάλο διάστημα στην Κριμαία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και έχει στόχο την Τουρκία.

Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας (BSF), στα πλαίσια αυτά,   δημιούργησε νέα μοίρα  αεροσκαφών μετά την μεταστάθμευση  οκτώ νέων  μαχητικών  Su-30 . Αυτό ανακοινώθηκε από τον επίσημο εκπρόσωπο του στόλου Αντιπλοίαρχο Vyacheslav Trukhachev, αναφέρει ο ρωσικός τύπος.


«Μετά την επανένωση της Κριμαίας με την Ρωσία το 2014 ξεκίνησε η ενίσχυση της ναυτικής αεροπορίας . Είναι σε εξέλιξη μια πλήρης διαδικασία επανεξοπλισμού των δυνάμεων μας με νέα σύγχρονα  μαχητικά αεροσκάφη Su-30 . Μέχρι σήμερα το ρωσικό  Πολεμικό Ναυτικό έχει παραλάβει μεγάλο όγκο νέων οπλικών συστημάτων , σκαφών, αεροσκαφών και παράκτιων πυραυλικών συστημάτων στην Κριμαία. Κατά το τρέχον έτος θα μετασταθμεύσουν και νέα  περισσότερα αεροσκάφη αυτού του τύπου»,  είπε  ο ίδιος.

Ο Trukhachev σημείωσε επίσης ότι ο στόλος διαθέτει στην κατοχή του μεγάλο αριθμό μη επανδρωμένων αεροχημάτων , και επικαιροποιεί συνεχώς  το οπλοστάσιο των  αεροσκαφών του , ενώ οι πιλότοι υλοποιούν συνεχώς επανεκπαίδευση στους νέους τύπους αεροσκαφών.

Το 2015, ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας έχει παραλάβει περισσότερα από 200 συστήματα εξοπλισμού όλων των τύπων.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Στόλου ,  Αντιναυάρχου   Αλεξάνδρου Βίτκο το 2015, ο στόλος παρέλαβε περίπου 40 διαφορετικά πολεμικά  πλοία, μεταξύ των οποίων τρία  ντιζελοκίνητα υποβρύχια, με  δύο από αυτά το «Νοβοροσίσκ» και  το «Rostov-on-Don» να ευρίσκονται ήδη στους ναυστάθμους.

Επίσης παρελήφθησαν  δύο Κορβέτες , 10 περιπολικά  πλοία,  20  βοηθητικά σκάφη , 30 μαχητικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των  μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Ενώ οι Ρώσοι πεζοναύτες παρέλαβαν  140 άρματα μάχης , ΤΟΜΑ και ΤΟΜΠ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου