Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Δ.Κουτσούμπας: ''Οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο θα οδηγήσουν σε χειρότερα μέτρα''


«Οι διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο που βρίσκονται σε εξέλιξη, δυστυχώς θα οδηγήσουν σε όλους τους τομείς και στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα σε ακόμα χειρότερα μέτρα απ’ αυτά για τα οποία μας ενημέρωσε η κυβέρνηση όταν μας έδωσε το πρώτο σχέδιό της» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την συνάντησή του με αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ για το Ασφαλιστικό.

«Ο λαός, όλοι οι κλάδοι των εργαζομένων πρέπει να βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα και κινητοποίηση για να μην έρθει τελικά αυτό το νομοσχέδιο στη Βουλή και εάν έρθει να καταψηφιστεί, να μην πάρει την απαιτούμενη πλειοψηφία, γιατί πρόκειται πραγματικά για ταφόπλακα του ασφαλιστικού συστήματος, για ένα νόμο - λαιμητόμο και θίγει όλους τους εργαζόμενους: Τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, τους μισθωτούς του δημόσιου τομέα, τους δημοσιογράφους, επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενους, επαγγελματίες, φτωχούς αγρότες, νέους και νέες» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας καταλήγοντας «μας αφορά όλους, άρα λαϊκή κινητοποίηση και συμμετοχή στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, στις απεργίες που εξαγγέλλουν τα συνδικάτα, τα σωματεία, οι σύλλογοι αυτό το διάστημα, με πρώτο σταθμό τη 48ωρη πανεργατική - πανυπαλληλική απεργία όταν τολμήσει να το φέρει στη Βουλή».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος, είπε ότι η Ένωση Συντακτών έχει ξεκινήσει μια σειρά ενημερωτικών επαφών των φορέων και των πολιτικών κομμάτων σχετικά με τα αιτήματα του κλάδου και σε σχέση με το ασφαλιστικό.

Χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική την συζήτηση που είχε η αντιπροσωπεία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τον γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, προσθέτοντας «νομίζω ότι εκείνο που έχουμε καταλήξει είναι πως θα δοθεί μια σκληρή μάχη για να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο το οποίο γκρεμίζει ασφαλιστικά δικαιώματα και φτιάχνει ένα πολύ κακό τοπίο εργασιακών σχέσεων για την επόμενη ημέρα».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου