Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από πλήγματα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων


Τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας από πλήγματα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων μετά την εκτόξευση ρουκέτας στο νότιο Ισραήλ, από την οποία δεν υπήρξαν θύματα, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές.

Σύμφωνα με πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Λωρίδας της Γάζας, η ισραηλινή αεροπορία έπληξε με τρεις βόμβες μια στρατιωτική βάση της Χαμάς στα δυτικά του προσφυγικού καταυλισμού του Νουσεϊράτ. Ισραηλινά αεροσκάφη πραγματοποίησαν επίσης δύο επιδρομές σε φυλάκια της Χαμάς κατά μήκος των συνόρων, στα ανατολικά του Χαν Γιουνές, καθώς και σε βάση του ένοπλου τμήματος της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
Ισραηλινά άρματα που σταθμεύουν κατά μήκος των συνόρων έβαλαν επίσης εναντίον πολλών στόχων.

Ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για πλήγματα σε πέντε θέσεις της Χαμάς.

Τα ξημερώματα οι ισραηλινές αρχές είχαν ανακοινώσει ότι μια ρουκέτα που εκτοξεύτηκε από τη Λωρίδα της Γάζας έπληξε μια ακατοίκητη ζώνη, στο νότιο Ισραήλ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου