Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Hurriyet για τους δύο τούρκους κομάντος: «Δεν πήγαν να δολοφονήσουν τον Ερντογάν»


Στην αποκάλυψη ότι οι δύο τούρκοι κομάντος που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη και έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο δεν μετείχαν στην επίλεκτη ομάδα των πραξικοπηματιών που πήγε στη Μαρμαρίδα για να δολοφονήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος, προχωρά η εφημερίδα Hurriyet.

Με άλλους 28 απογειώθηκαν από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό τη Μαρμαρίδα, αλλά κατέληξαν στη στρατιωτική βάση Ακιντζί, αναφέρει η εφημερίδα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Ένα δεύτερο δημοσίευμα της Hurriyet ανέφερε ότι μέλη της οργάνωσης του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που κατηγορείται ότι ενορχήστρωσε το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου στην Τουρκία, προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα, παριστάνοντας τους σύρους πρόσφυγες.

Τούρκοι ύποπτοι για συμμετοχή στο πραξικόπημα συγκεντρώνονται σε τέσσερα χωριά βορειοδυτικά της Ανδριανούπολης, προκειμένου από εκεί να περάσουν στον Έβρο. Πρόκειται για μία διαδρομή που ακολουθούν πολύ συχνά οι πρόσφυγες από τη Συρία που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη, σημείωνε το ίδιο ρεπορτάζ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου