Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017

«Οργή» από Ρωσία - Ο ΟΗΕ αρνείται να λάβει δείγματα από βάση που επικαλείται πως χρησιμοποιήθηκε για... επίθεση με σαρίν


Για ακόμη μία φορά γίνεται αντιληπτός ο διαβλητός και «σκοτεινός» ρόλος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, που αρνείται κατηγορηματικά να διεξάγει -ουσιαστική- έρευνα με συλλογή δειγμάτων από την «ύποπτη» βάση, που σύμφωνα με τις δικές του αυτόκλητες καταγγελίες χρησιμοποιήθηκε για την εξαπόλυση επιθέσεων με χημικό σαρίν εναντίον «μετριοπαθών» ισλαμιστών.

Στην εν λόγω επίθεση στην Χαν Σεϊχούν, μια μικρή πόλη που ελέγχεται από Σύρους αντάρτες και ισλαμιστές έχασαν τη ζωή τους 83 άνθρωποι σύμφωνα με τον ΟΗΕ. Ανάμεσά τους, ήταν περισσότερα από 30 παιδιά, όπως είχε αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η επίσκεψη των ειδικών του ΟΗΕ στη βάση αλ Σαϊράτ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης που συντάσσουν και η οποία θα παραδοθεί στις 26 Οκτωβρίου. Σε αυτή αναμένεται να αποδώσουν την ευθύνη για την επίθεση στον στρατό της Συρίας.

Τέσσερις εμπειρογνώμονες επισκέφθηκαν τη βάση, μίλησαν με στρατιωτικό προσωπικό, εξέτασαν τα σχέδια πτήσης, «όμως δεν πήραν δείγματα», κατήγγειλε στη διάρκεια συνεδρίασης του ΟΗΕ ο αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μιχαήλ Ουλιάνοφ.

«Μια σοβαρή έρευνα είναι απλώς αδύνατη χωρίς τη συλλογή δειγμάτων», τόνισε, κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδη κατάσταση».

Σύμφωνα με τον Ουλιάνοφ, το σαρίν που εντοπίστηκε στη Χαν Σεϊχούν προήλθε από την έκρηξη ενός όλμου στο έδαφος και όχι από μια αεροπορική επιδρομή του συριακού στρατού.

Οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία έχουν κατηγορήσει τις δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ ότι εξαπέλυσαν αεροπορική επιδρομή στις 4 Απριλίου εναντίον της Χαν Σεϊχούν από τη βάση αλ Σαϊράτ. Η κυβέρνηση της Συρίας έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στην επίθεση αυτή.

Από την πλευρά της η υπηρεσία εμπειρογνωμόνων του ΟΗΕ αρνήθηκε να σχολιάσει τις ρωσικές καταγγελίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου