Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Δέσμευση Κιμ Γιονγκ Ουν για συμμετοχή της Β. Κορέας στους Ολυμπιακούς του 2020 και 2022


Η Βόρεια Κορέα θα μετάσχει στις επόμενες δύο διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων, σε Ιαπωνία και Κίνα, δήλωσε ο Τόμας Μπαχ, μετά τη συνάντησή του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, στην Πιονγιάνγκ.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ επισκέφθηκε τη Β. Κορέα την Πέμπτη. Επιστρέφοντας στο Πεκίνο δήλωσε ότι η χώρα θα μετάσχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020, στο Τόκιο, και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του 2022, στο Πεκίνο.

Σύμφωνα με τον Μπαχ, ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποστήριξε πλήρως αυτή τη δέσμευση, στην «πολύ ανοιχτή και εποικοδομητική» συζήτηση που είχαν οι δυο τους. «Η ΔΟΕ θα κάνει πρόταση για πιθανή κοινή παρέλαση αθλητών ή άλλες κοινές δραστηριότητες στο Τόκιο και ίσως στο Πεκίνο», συμπλήρωσε.

Στους πρόσφατους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η Βόρεια και η Νότια Κορέα μετείχαν μαζί στην παρέλαση των αθλητών, στην τελετή έναρξης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου