Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ” ΤΟΥ ΓΙΟΥ” ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ: “ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ. ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΙΩΣΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”.

Στο ψυχιατρικο Καταστημα των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθει ο 22χρονος που κατηγορείται για το φόνο άστεγης λίγο πριν το Πάσχα στη Γλυφάδα. Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης τόσο για τον ισχυρισμό του ότι είναι ψυχικά ασθενής όσο και για την εξάρτηση του από ναρκωτικές ουσίες.

Η απολογία του διήρκεσε περίπου δυο ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι σκότωσε το θύμα του ως θυσία στο Σατανά υποστηρίζοντας ότι συνομιλούσε με δαίμονα ο οποίος του ζητούσε να σκοτώσει. Δήλωσε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε λέγοντας ότι πλέον το κακό δεν τον εκφράζει ενώ αρνήθηκε ότι ήθελε να διαπράξει και δεύτερο φόνο υποστηρίζοντας ότι αυτό το είπε στην αστυνομία προκειμένου να δείξει ότι είναι σκληρός.

Απαντώντας σε ερώτηση του ανακριτή είπε ότι έπεφτα σε στο έγκλημα επειδή άκουγε το δαίμονα ο οποίος τον ωθούσε να σκοτώσει υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο δαίμονας του υπέδειξε το θύμα.

kranidiotis

Ο συνήγορος του Φ. Κρανιδιώτης δήλωσε οτι η πράξη είναι ομολογημένη. Θα πρέπει να εξεταστούν τα θέματα που αντιμετωπίζει ως προς την ψυχική του κατάσταση και την τοξικομανία. Σε ερώτηση αν πρόκειται για σατανιστή ή για ψυχικά ασθενή απάντησε “εκτιμώ ότι είναι βαθειά ψυχικά άρρωστος αλλά όλα αυτά θα τα πουν οι ειδικοί”.

Επισήμανε ακόμα οτι ο κατηγορούμενος δεν συνεργαζόταν και αρνούνταν να πάει σε γιατρό ή να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Είχε επιχειρηθεί δυο φορές ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρεία αλλά δεν τον δέχτηκαν επειδή ήταν ανήλικος.

Προφυλακιστέος ο 22χρονος σατανιστής μετά την απολογία του (φωτό&βίντεο Μakeleio.gr)

Προηγούμενη ενημέρωση:

Ξεκίνησε η απολογία του 22χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δυο άξονες θα κινηθεί η υπερασπιστική γραμμή του 22χρονου. Το πρώτο σκέλος θα αφορά την ψυχική νόσο (σχιζοφρένεια) από την οποία ισχυρίζεται ότι πάσχει ο κατηγορούμενος. Θα προσκομιστούν έγγραφα που δείχνουν ότι είχε απαλλαγεί από το στρατό και είχε επιχειρηθεί εγκλεισμός σε ψυχιατρικό κατάστημα το 2011 χωρίς αποτέλεσμα.

Το δεύτερο σκέλος αφορά την εξάρτηση του από ναρκωτικές ουσίες (μακροχρόνια) και θα προσκομιστούν επγγραφα ότι το 2009 για ένα διάστημα είπε μείνει ανάπηρος εξαιτίας της χρήσης αυτών των ουσιών.

Για τη νύχτα του φόνου θα υποστηρίξει ότι έβλεπε και άκουγε δαίμονες οι οποίοι του ζητούσαν επιτακτικά να σκοτώσει για να γλιτώσει τη ζωή του. Σύμφωνα με το συνήγορος του οι ειδικοί εκτιμούν οτι τόσο εξαιτίας της ηλικίας στην οποία παρουσιάστηκε η ψυχική νόσος (14-15 χρόνων) όσο και ότι έχει οπτικές και ακουστηκές ψευδαισθήσεις συνηγορούν στο ότι είναι σχιζοφρενής.

Ο συνήγορος του Φαίλος Κρανιδιώτης θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να πιστοποιηθεί η ψυχική νόσος.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Στον ανακριτή έφτασε πριν από λίγο ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της άστεγης στη Γλυφάδα στο «όνομα του Σατανά».

O 22χρονος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και το βλέμμα του ήταν “παγωμένο” χωρίς καμία έκφραση.

satanistis11

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει ο συνήγορος του, ενώ θα καταθέσει και υπόμνημα με το ιατρικό ψυχιατρικο ιστορικό του.

Υπενθυμίζουμε:

Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Φαήλος Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι ο 22χρονος είναι χρήστης ουσιών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

«Ο κατηγορούμενος έχει ακουστικές και οπτικές ψευδαισθήσεις, ιδέες παραληματικού περιεχομένου, μανία καταδίωξης με επιθετική και βίαιη συμπεριφορά και είναι συστηματικός χρήστης ναρκωτικών ουσιών – τοξικομανής από 14 ετών» είπε ο κ.Κρανιδιώτης, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή το πρωί της Κυριακής του Πάσχα από περίοικους με εκτεταμένες κακώσεις στο πρόσωπό της, το οποίο είχε παραμορφωθεί.

Στην πλατεία Κατράκη της Γλυφάδας μόλις άδειασε από κόσμο, ο δράστης πλησίασε την άτυχη γυναίκα, χάραξε με γυαλί το χέρι του και με το αίμα του έγραψε πάνω στο παγκάκι το 666 και έναν ανάποδο σταυρό. Στη συνέχεια πήρε μία μεγάλη πέτρα και συνέθλιψε το κεφάλι της 41χρονης γυναίκας.

Κατά τη σύλληψή του ομολόγησε ότι έκανε  τη δολοφονία ως «θυσία στο Σατανά» καθώς έτσι «ερχόταν πιο κοντά του», ενώ σχεδίαζε άλλη μία δολοφονία στις 21 Ιουνίου, ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου.


Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Ό ψευτοπατριώτης μπουχέσας τής νέας δικτατορίας υπερασπίζεται τό καθήκι. Γέμισε διαβόλους ή Ελλάδα τών Αγίων καί τών ηρώων. Καυμένη κοπέλα μοίρα πού είχες! Θά πάει φυλακή τό σκουπίδι τώρα καί θά έχει απαιτήσεις γιά ανθρώπινα δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή