Μπορείτε να μας βρείτε σε ένα ιστολόγιο για την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 2 και ένα ιστολόγιο για την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ...ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ 3.Με τιμή,
Πελασγός και συνεργάτες


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ" ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.. ΣΥΝΤΟΜΑ...


«Το Γένος ποτέ δεν υποτάχθηκε στο Σουλτάνο! Είχε πάντα το Βασιλιά του, το στρατό του, το κάστρο του. Βασιλιάς του ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, στρατός του οι Αρματωλοί και κλέφτες, κάστρα του η Μάνη και το Σούλι»

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ ΕΠΙΔΟΞΟ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ ΤΟΥ


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 Από το αστυνομικό δελτίο της Σαουδικής Αραβίας.
Και όμως δεν πρόκειται για φάρσα ούτε για ανέκδοτο.Όπως μεταδίδει η (tunistribune 29.07.14) ένας γάιδαρος σκότωσε σαουδάραβα που επειχείρησε να τον σοδομίσει. Πρόκειται για ένα σεΐχη σαλαφιστή που βρήκε φρικτό θάνατο από το υποψήφιο θύμα του! Η αστυνομία της Σ.Αραβίας εντόπισε το πτώμα του την επομένη του επεισοδίου και πιστοποίησε ότι ο σεΐχης δέχθηκε μια θανατηφόρα κλωτσιά από το αθώο τετράποδο στο πρόσωπο και 3 χτυπήματα στο στήθος από το υπεραμυνόμενο ζωντανό όταν ο σεΐχης επιχείρησε να το κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο σείχης υπέκυψε στα τραύματά του μετά από βασανιστικούς πόνους. Η αστυνομία εντόπισε δεμένο το γάιδαρο και το σώμα του δράστη κοντά στο αυτοκίνητο. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο σεΐχης είχε βγάλει το παντελόνι του και το είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του ένα (4X4). Η αστυνομία εντόπισε ίχνη σπέρματος στο αθώο ζωντανό.

Πηγή

1 σχόλιο: